Attack Shark X3 nasıldır?

Bütçe
1000 TL
Orasını bilmiyorum dene bakalım 1000 Hz olacak mı yine?

Laptop kullandığın için sorun olacağını sanmıyorum, adaptör olmadan 1000 Hz veriyorsa ve takılma-kopma yaşamazsan kullanmana gerek yok.
Adaptörün amacı farenin bilgisayara uzak olduğu zamanlarda sinyal gücünü arttırıp ve sinyalleri yakınlaştırarak kopma ve takılmayı önlemek.

Açı kapama diye bir ayar var o ne işe yarıyor acaba.

Bilmiyorum bakayım bir.

Buyur.

Tamam çok sağ ol
Şimdi bu dongle takılıyken şarjı gidiyor mu farenin.

Tamam çok sağ ol.
Şimdi bu dongle takılıyken şarjı gidiyor mu farenin.

Evet sarjı gidiyor.
Kablolu kullanım harici şarjı gider farenin.
Şarj edeceğin zaman kablo ile bağlayıp sonrasında kablolu moda geçerek hem bir yandan şarj olmasını hem de kullanmayı sağlayabilirsin.
Ancak bu yöntemi önermiyorum çünkü bataryalar telefonda da olduğu gibi şarjda kullanılırsa ömrü daha hızlı biter.

Anladım çok sağ ol. Teşekkür ederim.

Rica ederim, güle güle kullan.
Başka sorun varsa sorabilirsin.

Buraya yazmak istedim. 1 aydan fazladır kullanıyorum. Genel olarak şarjlı bir mouse arayışındaydım ve çok övüldü diye aldım ama iade de edemiyorum artık. Aşırı derecede kötü. Orta yuvarlağı bazen işlemiyor. Bazen kendi kendine bağlantısı kopuyor. Oyun falan da oynamıyorum sadece işlerim de, günlük olarak kullanıyorum. Ama şarjı da çok çabuk bitiyor. Bazen kendi kendine kapanıyor şarja takmak zorunda kalıyorum. Kablolu kullanacaksam zaten kablolu alırdım. Bir uygulaması var DPI falan ayarladığın berbat ötesi. Yani 2 bin liraya yakın para verdim aşırı pişman oldum. Eğer almayı düşünen varsa bu paralara bence daha iyilerini bulabilir. Ben şahsen Logitech gibi bilindik markalardan şaşmama kararı aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…