belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #51 hasaneren75 dedi: Olmazsa iade ederim hocam sıkıntı değil. Hocam kablosuz modda takılma gecikme vesaire oluyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz, fareler genel olarak hiijyen ürününe girdiği için iade zor olabilir.
hasaneren75 dedi: Olmazsa iade ederim hocam sıkıntı değil. Hocam kablosuz modda takılma gecikme vesaire oluyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz, fareler genel olarak hiijyen ürününe girdiği için iade zor olabilir.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #52 EfeAkkaya dedi: Hocam bu tarz modellerde o sorunları yaşamazsınız zaten arkadaşlar size kronik bir model önermezler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim ikinizede nasip olursa akşam bunu almayı düşünüyorum vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için sağ olun çok soru sordum ve uzattım ama emin olmak istedim kusuruma bakmayın iyi günler. belirsizz dedi: Yok olmaz, fareler genel olarak hiijyen ürününe girdiği için iade zor olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman geri ödeme kısmını ASUS canlı desteğine sorayım bir. belirsizz dedi: Yok olmaz, fareler genel olarak hiijyen ürününe girdiği için iade zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 26 Temmuz 23.59'a kadar geçerlidir diyor şimdi satın alsam geri ödeme için başvuruyu direkt olarak yapabiliyor muyum acaba. Son düzenleme: 25 Temmuz 2024
EfeAkkaya dedi: Hocam bu tarz modellerde o sorunları yaşamazsınız zaten arkadaşlar size kronik bir model önermezler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim ikinizede nasip olursa akşam bunu almayı düşünüyorum vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için sağ olun çok soru sordum ve uzattım ama emin olmak istedim kusuruma bakmayın iyi günler. belirsizz dedi: Yok olmaz, fareler genel olarak hiijyen ürününe girdiği için iade zor olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman geri ödeme kısmını ASUS canlı desteğine sorayım bir. belirsizz dedi: Yok olmaz, fareler genel olarak hiijyen ürününe girdiği için iade zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 26 Temmuz 23.59'a kadar geçerlidir diyor şimdi satın alsam geri ödeme için başvuruyu direkt olarak yapabiliyor muyum acaba.
T toftaskel Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 25 25 Temmuz 2024 #53 belirsizz dedi: Kampanya ile. ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr ASUS Promotion promotion.asus.com 26 Temmuza kadar vakti var. Genişletmek için tıkla... Şimdi sipariş versem kargo gelene kadar kampanyadan nasıl faydalanabilirim zaman yeter mi?
belirsizz dedi: Kampanya ile. ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr ASUS Promotion promotion.asus.com 26 Temmuza kadar vakti var. Genişletmek için tıkla... Şimdi sipariş versem kargo gelene kadar kampanyadan nasıl faydalanabilirim zaman yeter mi?
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #54 toftaskel dedi: Şimdi sipariş versem kargo gelene kadar kampanyadan nasıl faydalanabilirim zaman yeter mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bende onu merak ediyorum şimdi sipariş versek direk geri ödeme için başvurabiliyor muyuz?
toftaskel dedi: Şimdi sipariş versem kargo gelene kadar kampanyadan nasıl faydalanabilirim zaman yeter mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bende onu merak ediyorum şimdi sipariş versek direk geri ödeme için başvurabiliyor muyuz?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #55 Fatura da ne yazıyor ise odur. Şu an alırsanız sayılır muhtemelen.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #56 belirsizz dedi: Fatura da ne yazıyor ise odur. Şu an alırsanız sayılır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Az önce satın aldım fatura düzenleniyor diyor kampanya bitene kadar düzenlenmez ise benim geri ödeme yalan mı olacak.
belirsizz dedi: Fatura da ne yazıyor ise odur. Şu an alırsanız sayılır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Az önce satın aldım fatura düzenleniyor diyor kampanya bitene kadar düzenlenmez ise benim geri ödeme yalan mı olacak.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #57 hasaneren75 dedi: Az önce satın aldım fatura düzenleniyor diyor kampanya bitene kadar düzenlenmez ise benim geri ödeme yalan mı olacak. Genişletmek için tıkla... Baktınız hazırlanmadı, kargoya verilmeden iade edersin.
hasaneren75 dedi: Az önce satın aldım fatura düzenleniyor diyor kampanya bitene kadar düzenlenmez ise benim geri ödeme yalan mı olacak. Genişletmek için tıkla... Baktınız hazırlanmadı, kargoya verilmeden iade edersin.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #58 belirsizz dedi: Baktınız hazırlanmadı, kargoya verilmeden iade edersin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç mi düzenlenir bir de kargoya verildiğinde mi kargo elime ulaştığında mi oluyor.
belirsizz dedi: Baktınız hazırlanmadı, kargoya verilmeden iade edersin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç mi düzenlenir bir de kargoya verildiğinde mi kargo elime ulaştığında mi oluyor.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #59 hasaneren75 dedi: Hocam çok geç mi düzenlenir bir de kargoya verildiğinde mi kargo elime ulaştığında mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum, kargo eline ulaşınca ilk işin fareyi açıp seri numarasına bakıp başvuru açmak.
hasaneren75 dedi: Hocam çok geç mi düzenlenir bir de kargoya verildiğinde mi kargo elime ulaştığında mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum, kargo eline ulaşınca ilk işin fareyi açıp seri numarasına bakıp başvuru açmak.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #60 belirsizz dedi: Hiç bilmiyorum, kargo eline ulaşınca ilk işin fareyi açıp seri numarasına bakıp başvuru açmak. Genişletmek için tıkla... Ama ulaştığında kampanya bitmiş olur. Ama önemli olan satın aldığım tarihe mi bakıyorlar faturanın oluştuğu kargonun elime ulaştığı tarihe mi acaba?
belirsizz dedi: Hiç bilmiyorum, kargo eline ulaşınca ilk işin fareyi açıp seri numarasına bakıp başvuru açmak. Genişletmek için tıkla... Ama ulaştığında kampanya bitmiş olur. Ama önemli olan satın aldığım tarihe mi bakıyorlar faturanın oluştuğu kargonun elime ulaştığı tarihe mi acaba?