belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #81 hasaneren75 dedi: Ön ödemeli dediğiniz Papara mı oluyor. Bir de ürün adı seri numarası falan istiyor mail atmaya çalışınca. Genişletmek için tıkla... Evet Papara falan Boş bırakmayı dener misin?
hasaneren75 dedi: Ön ödemeli dediğiniz Papara mı oluyor. Bir de ürün adı seri numarası falan istiyor mail atmaya çalışınca. Genişletmek için tıkla... Evet Papara falan Boş bırakmayı dener misin?
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #82 belirsizz dedi: Evet Papara falan. Boş bırakmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Bilgilere kendiminkileri mi gireyim anneminkileri mi? belirsizz dedi: Evet Papara falan. Boş bırakmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Gönderdim ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil mi diye.
belirsizz dedi: Evet Papara falan. Boş bırakmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Bilgilere kendiminkileri mi gireyim anneminkileri mi? belirsizz dedi: Evet Papara falan. Boş bırakmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Gönderdim ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil mi diye.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #83 hasaneren75 dedi: Bilgilere kendiminkileri mi gireyim anneminkileri mi? Gönderdim ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil mi diye. Genişletmek için tıkla... Katılım bilgilerine banka hesabına kim sahipse onun adını girmelisin.
hasaneren75 dedi: Bilgilere kendiminkileri mi gireyim anneminkileri mi? Gönderdim ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil mi diye. Genişletmek için tıkla... Katılım bilgilerine banka hesabına kim sahipse onun adını girmelisin.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #84 belirsizz dedi: Katılım bilgilerine banka hesabına kim sahipse onun adını girmelisin. Genişletmek için tıkla... Katılım şeyi girmedim mail atarken kendi adımı girdim.
belirsizz dedi: Katılım bilgilerine banka hesabına kim sahipse onun adını girmelisin. Genişletmek için tıkla... Katılım şeyi girmedim mail atarken kendi adımı girdim.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #85 hasaneren75 dedi: Katılım şeyi girmedim mail atarken kendi adımı girdim. Genişletmek için tıkla... Papara hesabın onaylı mı? Bu arada cashback 90 gün içinde gelecek.
hasaneren75 dedi: Katılım şeyi girmedim mail atarken kendi adımı girdim. Genişletmek için tıkla... Papara hesabın onaylı mı? Bu arada cashback 90 gün içinde gelecek.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #86 belirsizz dedi: Katılım bilgilerine banka hesabına kim sahipse onun adını girmelisin. Genişletmek için tıkla... Katılım dediğiniz geri ödeme kampanyası için. belirsizz dedi: Papara hesabın onaylı mı? Bu arada cashback 90 gün içinde gelecek. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayabilirim? belirsizz dedi: Papara hesabın onaylı mı? Bu arada cashback 90 gün içinde gelecek. Genişletmek için tıkla... Onaylıymış.
belirsizz dedi: Katılım bilgilerine banka hesabına kim sahipse onun adını girmelisin. Genişletmek için tıkla... Katılım dediğiniz geri ödeme kampanyası için. belirsizz dedi: Papara hesabın onaylı mı? Bu arada cashback 90 gün içinde gelecek. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayabilirim? belirsizz dedi: Papara hesabın onaylı mı? Bu arada cashback 90 gün içinde gelecek. Genişletmek için tıkla... Onaylıymış.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Temmuz 2024 #87 Onaylıysa yani IBAN kısmın sansürlü değilse o IBAN'la da olabilir ama banka hesabı daha garanti.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #88 belirsizz dedi: Onaylıysa yani IBAN kısmın sansürlü değilse o IBAN'la da olabilir ama banka hesabı daha garanti. Genişletmek için tıkla... IBAN sansürlü değil IBAN'dan para alıp atabiliyorum. belirsizz dedi: Onaylıysa yani IBAN kısmın sansürlü değilse o IBAN'la da olabilir ama banka hesabı daha garanti. Genişletmek için tıkla... Yani Papara benim adıma siparişi kendi adıma verdim sorun olur mu ki acaba yine de. belirsizz dedi: Onaylıysa yani IBAN kısmın sansürlü değilse o IBAN'la da olabilir ama banka hesabı daha garanti. Genişletmek için tıkla... @belirsizz fatura geldi şimdi ne yapmalıyım anlatabilir misiniz yanlış bir şey yapmak istemiyorum da. Son düzenleme: 26 Temmuz 2024
belirsizz dedi: Onaylıysa yani IBAN kısmın sansürlü değilse o IBAN'la da olabilir ama banka hesabı daha garanti. Genişletmek için tıkla... IBAN sansürlü değil IBAN'dan para alıp atabiliyorum. belirsizz dedi: Onaylıysa yani IBAN kısmın sansürlü değilse o IBAN'la da olabilir ama banka hesabı daha garanti. Genişletmek için tıkla... Yani Papara benim adıma siparişi kendi adıma verdim sorun olur mu ki acaba yine de. belirsizz dedi: Onaylıysa yani IBAN kısmın sansürlü değilse o IBAN'la da olabilir ama banka hesabı daha garanti. Genişletmek için tıkla... @belirsizz fatura geldi şimdi ne yapmalıyım anlatabilir misiniz yanlış bir şey yapmak istemiyorum da.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 26 Temmuz 2024 #89 hasaneren75 dedi: IBAN sansürlü değil IBAN'dan para alıp atabiliyorum. Yani Papara benim adıma siparişi kendi adıma verdim sorun olur mu ki acaba yine de. @belirsizz fatura geldi şimdi ne yapmalıyım anlatabilir misiniz yanlış bir şey yapmak istemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Sakin ol, ürün gelmeden kayıt yapamazsın.
hasaneren75 dedi: IBAN sansürlü değil IBAN'dan para alıp atabiliyorum. Yani Papara benim adıma siparişi kendi adıma verdim sorun olur mu ki acaba yine de. @belirsizz fatura geldi şimdi ne yapmalıyım anlatabilir misiniz yanlış bir şey yapmak istemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Sakin ol, ürün gelmeden kayıt yapamazsın.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #90 belirsizz dedi: Sakin ol, ürün gelmeden kayıt yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Kargonun gelmesi mi lazım illaki.
belirsizz dedi: Sakin ol, ürün gelmeden kayıt yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Kargonun gelmesi mi lazım illaki.