görkem koskor Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 Yakın zamanda F/P mouse almak istiyorum. 2000 2500 TL arasında bu 2 mouse arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2025
Yakın zamanda F/P mouse almak istiyorum. 2000 2500 TL arasında bu 2 mouse arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.182 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2025 #2 görkem koskor dedi: Yakın zamanda F/P mouse almak istiyorum. 2000 2500 TL arasında bu 2 mouse arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse dongle ile de alabilirsiniz.
görkem koskor dedi: Yakın zamanda F/P mouse almak istiyorum. 2000 2500 TL arasında bu 2 mouse arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse dongle ile de alabilirsiniz.
görkem koskor Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #3 egemebb dedi: Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse dongle ile de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... aklım karmaşıkdı şimdi bu girdi çok karasız kaldım aldığım zaman beni mutlu edicek bir mause istiyorum şuanki mausum beni çok fazla çileden çıkardı
egemebb dedi: Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse dongle ile de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... aklım karmaşıkdı şimdi bu girdi çok karasız kaldım aldığım zaman beni mutlu edicek bir mause istiyorum şuanki mausum beni çok fazla çileden çıkardı
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.182 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2025 #4 görkem koskor dedi: Aklım karmaşıkdı şimdi bu girdi çok karasız kaldım aldığım zaman beni mutlu edecek bir mouse istiyorum şu anki fareum beni çok fazla çileden çıkardı. Genişletmek için tıkla... Hocam Darmoshark eliniz biraz büyük alın çok rahat bir mouse her tutuş şekline oluyor 4K dongle ile de alınabilir bayağı kaliteli kendisi.
görkem koskor dedi: Aklım karmaşıkdı şimdi bu girdi çok karasız kaldım aldığım zaman beni mutlu edecek bir mouse istiyorum şu anki fareum beni çok fazla çileden çıkardı. Genişletmek için tıkla... Hocam Darmoshark eliniz biraz büyük alın çok rahat bir mouse her tutuş şekline oluyor 4K dongle ile de alınabilir bayağı kaliteli kendisi.
görkem koskor Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #5 egemebb dedi: Hocam Darmoshark eliniz biraz büyük alın çok rahat bir mouse her tutuş şekline oluyor 4K dongle ile de alınabilir bayağı kaliteli kendisi. Genişletmek için tıkla... muhtemelen onu alacağım 4k dongle sız kaç hz de kullanlabiliyor
egemebb dedi: Hocam Darmoshark eliniz biraz büyük alın çok rahat bir mouse her tutuş şekline oluyor 4K dongle ile de alınabilir bayağı kaliteli kendisi. Genişletmek için tıkla... muhtemelen onu alacağım 4k dongle sız kaç hz de kullanlabiliyor
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.182 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2025 #6 görkem koskor dedi: Muhtemelen onu alacağım 4K dongle sız kaç Hz de kullanlabiliyor. Genişletmek için tıkla... 1K Hz ile kullanılabiliyor driverdan ayarlayabiliyorsunuz.
görkem koskor dedi: Muhtemelen onu alacağım 4K dongle sız kaç Hz de kullanlabiliyor. Genişletmek için tıkla... 1K Hz ile kullanılabiliyor driverdan ayarlayabiliyorsunuz.
görkem koskor Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #7 egemebb dedi: 1K Hz ile kullanılabiliyor driverdan ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam çok teşekkür ederim iyi geceler aklımdaki soruları çözdüm
egemebb dedi: 1K Hz ile kullanılabiliyor driverdan ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam çok teşekkür ederim iyi geceler aklımdaki soruları çözdüm
C cemobabo Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #8 görkem koskor dedi: aklım karmaşıkdı şimdi bu girdi çok karasız kaldım aldığım zaman beni mutlu edicek bir mause istiyorum şuanki mausum beni çok fazla çileden çıkardı Genişletmek için tıkla... Aynı bende o durumdayım.
görkem koskor dedi: aklım karmaşıkdı şimdi bu girdi çok karasız kaldım aldığım zaman beni mutlu edicek bir mause istiyorum şuanki mausum beni çok fazla çileden çıkardı Genişletmek için tıkla... Aynı bende o durumdayım.
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.622 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #9 egemebb dedi: Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse dongle ile de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VXE R1 Pro'dan farkı ne hangisi daha iyi oluyor ki.
egemebb dedi: Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse dongle ile de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VXE R1 Pro'dan farkı ne hangisi daha iyi oluyor ki.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.182 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2025 #10 polat2141 dedi: VXE R1 Pro'dan farkı ne hangisi daha iyi oluyor ki. Genişletmek için tıkla... Daha ergonomik ve daha iyi malzeme.
polat2141 dedi: VXE R1 Pro'dan farkı ne hangisi daha iyi oluyor ki. Genişletmek için tıkla... Daha ergonomik ve daha iyi malzeme.