Öncelikle bir konuya açıklık getirmek için bu başlığı oluşturdum. Herhangi bir sorum yok. Bu marka mouse almak için forumlara danışan ve beklediği cevabı alamayanlar için oluşturdum. Genel olarak bu marka mouse için net bir cevap vermeyip üstüne markayı lekeleyip başka tür mouse öneren çoğu insan gördüm. İnsanlar bu foruma danışırken koskoca bir parantezde "fiyat performans" olarak bu tür mouse almak istediğini söylüyor ve herhangi bir X kişisi çıkıp "hayır onu alma, şunu al" deyip hem heves kırıyor, hem o fareye kıyasla çok daha pahalı bir ürün öneriyor, hem beklediği cevabı o kullanıcıya kavuşturamıyor. Ben Attack Shark markasının faresini kullanıyorum. Herhangi bir kusuru yok. Uzun zamandır kullanıyorum ve profesyonel bir Valorant kariyerim var. Yeri geldi çok iyi Mouse'lar kullandım fakat son zamanlarda para sıkıntılarından dolayı bu fareye geçiş yaptım. Ne bi' kopukluk yapıyor, ne bi' gecikmesi var. Bu fiyat aralığında sahip olabileceğiniz en iyi kablosuz fare budur. Tekrar ediyorum *bu fiyat aralığında" sizi üzmeyecek bir mouse'tur. Rica ediyorum yorum yaparken deneyimlerinize dayanın ve kullanıcıların istediği cevabı verin. Yazım hatalarımın kusuruna bakmayın fakat bir an önce bunu deneyimleyen birisinin söylemesini istedim. Anlayışınız için teşekkür ederim.