F Falandolankasmavar Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 11 5 Ekim 2024 #1 Merhaba dongle gerektiriyor mu? dongle olmadan 8KHz'e kadar destek saglıyor mu ve Amazon üzerinden alacağım 1100 TL gibi bir fiyata sahip.
Merhaba dongle gerektiriyor mu? dongle olmadan 8KHz'e kadar destek saglıyor mu ve Amazon üzerinden alacağım 1100 TL gibi bir fiyata sahip.
mCagatay Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 BT bağlantı seçeneği de var. Wi-Fi için tabii ki gerekiyor. Geçen ay aldım memnunum.
F Falandolankasmavar Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 11 5 Ekim 2024 #3 mCagatay dedi: BT bağlantı seçeneği de var. Wi-Fi için tabii ki gerekiyor. Geçen ay aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Kablolu şekilde baglanıyor mu ve Hz ayarlarına bakar mısın acaba kablosuz şekilde kaç Hz destekliyor internet üzerinde pek bir cevap bulamadım ben k
mCagatay dedi: BT bağlantı seçeneği de var. Wi-Fi için tabii ki gerekiyor. Geçen ay aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Kablolu şekilde baglanıyor mu ve Hz ayarlarına bakar mısın acaba kablosuz şekilde kaç Hz destekliyor internet üzerinde pek bir cevap bulamadım ben k
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 5 Ekim 2024 #4 1000Hz destekliyor ve ithalat ücreti depozitosu ile 1300₺ oluyor. Alınmaz.
F Falandolankasmavar Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 11 5 Ekim 2024 #5 WerBeastDu dedi: 1000Hz destekliyor ve ithalat ücreti depozitosu ile 1300₺ oluyor. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... 8khz e kadar destekledigi yaazıyor dongle ile mi destekliyor
WerBeastDu dedi: 1000Hz destekliyor ve ithalat ücreti depozitosu ile 1300₺ oluyor. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... 8khz e kadar destekledigi yaazıyor dongle ile mi destekliyor
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 5 Ekim 2024 #6 Sizin dediğiniz Attack Shark X3 Pro mu yoksa düz X3 mü? Linkini atar mısın?
F Falandolankasmavar Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 11 5 Ekim 2024 #7 WerBeastDu dedi: Sizin dediğiniz Attack Shark X3 Pro mu yoksa düz X3 mü? Linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... X3 Superlight olarak geçiyor.
WerBeastDu dedi: Sizin dediğiniz Attack Shark X3 Pro mu yoksa düz X3 mü? Linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... X3 Superlight olarak geçiyor.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 5 Ekim 2024 #8 Pro değilse 1K destekler.
F Falandolankasmavar Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 11 5 Ekim 2024 #9 WerBeastDu dedi: Pro değilse 1K destekler. Genişletmek için tıkla... Ama Amazon üzerinde 1/8KHz yazıyor acaaba link atsam bakarmnısın.
WerBeastDu dedi: Pro değilse 1K destekler. Genişletmek için tıkla... Ama Amazon üzerinde 1/8KHz yazıyor acaaba link atsam bakarmnısın.
B befirat Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #10 mCagatay dedi: BT bağlantı seçeneği de var. Wi-Fi için tabii ki gerekiyor. Geçen ay aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aldım indirimde elime geldi ama dongle saklama yerini açmak normalde zor mu yoksa benimkine mi özel kırılacak diye korkuyorum.
mCagatay dedi: BT bağlantı seçeneği de var. Wi-Fi için tabii ki gerekiyor. Geçen ay aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aldım indirimde elime geldi ama dongle saklama yerini açmak normalde zor mu yoksa benimkine mi özel kırılacak diye korkuyorum.