Attack Shark X3 switch boşa tıklıyor

Arif Kemal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Attack Shark X3 aldım. Gayet kolay bir şekilde fark edilebilecek bir sorun yaşıyorum. Fare'nin sağ ve sol tıkına düzgünce basmadan bile hafifçe dokununca boşa tıklıyor(aslında tıklamıyor ama hissiyatı öyle), yani demek istediğim elinizle tık ile switch arasındaki boşluğu fark edebiliyorsunuz. Saçma bir şekilde içeri doğru üfleyince bir süreliğine düzeliyor ve boşluk olmuyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Yakın zamanda sıfır aldıysan senin için en faydalısı o mouseı iade etmen olur.

https://www.clickspeedtester.com/double-click-test/ şu siteye girip Click here yazan kısma 50-60 kere bas önce sağ Click sonra sol. Bakalım çift tıklama var mı? (yavaş tıkla)

temu'dan almıştım, iade sürecinde bir sıkıntı olur mu acaba bilgin var mı?
Hayır hocam olmuyor desteğe yazın para iadesi yapıyorlar fakat ürünü ne zaman aldığınıza bağlı.

1 hafta olmadı ya, nasıl bi süre. izlemem gerekiyor biraz anlatabilir misin
hocam desteğe direkt para iadesi istiyorum tarzı bir şey yazın ürünü gösteriyorlar sizde evet bu ürün diyorsunuz onlarda size 1-3 gün içerisinde para iadesi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…