Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #11 syrewx05 dedi: hocam desteğe direkt para iadesi istiyorum tarzı bir şey yazın ürünü gösteriyorlar sizde evet bu ürün diyorsunuz onlarda size 1-3 gün içerisinde para iadesi yapıyor. Genişletmek için tıkla... o zaman da tam para iadesi olmuyor di mi, yoksa kargo ücreti dahil mi iade olunuyor?
syrewx05 dedi: hocam desteğe direkt para iadesi istiyorum tarzı bir şey yazın ürünü gösteriyorlar sizde evet bu ürün diyorsunuz onlarda size 1-3 gün içerisinde para iadesi yapıyor. Genişletmek için tıkla... o zaman da tam para iadesi olmuyor di mi, yoksa kargo ücreti dahil mi iade olunuyor?
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #12 Arif Kemal dedi: o zaman da tam para iadesi olmuyor di mi, yoksa kargo ücreti dahil mi iade olunuyor? Genişletmek için tıkla... ödediğiniz vergi+kargo parası hepsi dahil iade oluyor.
Arif Kemal dedi: o zaman da tam para iadesi olmuyor di mi, yoksa kargo ücreti dahil mi iade olunuyor? Genişletmek için tıkla... ödediğiniz vergi+kargo parası hepsi dahil iade oluyor.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #13 syrewx05 dedi: ödediğiniz vergi+kargo parası hepsi dahil iade oluyor. Genişletmek için tıkla... sen 1-3 gün diyince ben de fareyi göndermeden direkt ücreti iade ediyorlar sanmıştım, şimdi baktım da illa farenin gönderilmesi lazım diyor
syrewx05 dedi: ödediğiniz vergi+kargo parası hepsi dahil iade oluyor. Genişletmek için tıkla... sen 1-3 gün diyince ben de fareyi göndermeden direkt ücreti iade ediyorlar sanmıştım, şimdi baktım da illa farenin gönderilmesi lazım diyor
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #14 Arif Kemal dedi: sen 1-3 gün diyince ben de fareyi göndermeden direkt ücreti iade ediyorlar sanmıştım, şimdi baktım da illa farenin gönderilmesi lazım diyor Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynısını yazmışlardı. Desteğe yazın otomatik iade ediliyor bir yerde hata yapmış olabilirsiniz.
Arif Kemal dedi: sen 1-3 gün diyince ben de fareyi göndermeden direkt ücreti iade ediyorlar sanmıştım, şimdi baktım da illa farenin gönderilmesi lazım diyor Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynısını yazmışlardı. Desteğe yazın otomatik iade ediliyor bir yerde hata yapmış olabilirsiniz.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #15 syrewx05 dedi: Hocam bende de aynısını yazmışlardı. Desteğe yazın otomatik iade ediliyor bir yerde hata yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son ne zaman iade etmiştin, bana hiç öyle bir şey demedi ya. Mümkünse link de atabilirsin.
syrewx05 dedi: Hocam bende de aynısını yazmışlardı. Desteğe yazın otomatik iade ediliyor bir yerde hata yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son ne zaman iade etmiştin, bana hiç öyle bir şey demedi ya. Mümkünse link de atabilirsin.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.285 Makaleler 3 Çözümler 21 21 Nisan 2025 #16 syrewx05 dedi: Ödediğiniz vergi+kargo parası hepsi dahil iade oluyor. Genişletmek için tıkla... Verginin iadesi olmuyor.
syrewx05 dedi: Ödediğiniz vergi+kargo parası hepsi dahil iade oluyor. Genişletmek için tıkla... Verginin iadesi olmuyor.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #17 Mantar09 dedi: Verginin iadesi olmuyor. Genişletmek için tıkla... sadece ürünün olsa da okey de, @syrewx05 bu arkadaşın onu nasıl yaptığını merak ediyorum
Mantar09 dedi: Verginin iadesi olmuyor. Genişletmek için tıkla... sadece ürünün olsa da okey de, @syrewx05 bu arkadaşın onu nasıl yaptığını merak ediyorum
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.285 Makaleler 3 Çözümler 21 21 Nisan 2025 #18 Arif Kemal dedi: Sadece ürünün olsa da okey de, @syrewx05 bu arkadaşın onu nasıl yaptığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt siparişlere girip iade oluştursanız da olur herhalde.
Arif Kemal dedi: Sadece ürünün olsa da okey de, @syrewx05 bu arkadaşın onu nasıl yaptığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt siparişlere girip iade oluştursanız da olur herhalde.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #19 Mantar09 dedi: Hocam direkt siparişlere girip iade oluştursanız da olur herhalde. Genişletmek için tıkla... denedim ama ürünün depoya ulaşması lazım diyor
Mantar09 dedi: Hocam direkt siparişlere girip iade oluştursanız da olur herhalde. Genişletmek için tıkla... denedim ama ürünün depoya ulaşması lazım diyor