C cimeira Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #11 Yunz dedi: Evet zaten o yüzden bana da yeterince güven vermiyor henüz. Belki daha iyi de çıkabilir ama ben risk almazdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam user manueli inceledim biraz ve 1K dongle ibaresini gördüm. Ayrıca Bluetooth değil de nearlink sayesinde bağlanıyor galiba.
Yunz dedi: Evet zaten o yüzden bana da yeterince güven vermiyor henüz. Belki daha iyi de çıkabilir ama ben risk almazdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam user manueli inceledim biraz ve 1K dongle ibaresini gördüm. Ayrıca Bluetooth değil de nearlink sayesinde bağlanıyor galiba.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.163 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2025 #12 cimeira dedi: Hocam user manueli inceledim biraz ve 1K dongle ibaresini gördüm. Ayrıca Bluetooth değil de nearlink sayesinde bağlanıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Nearlink ile zaten.
cimeira dedi: Hocam user manueli inceledim biraz ve 1K dongle ibaresini gördüm. Ayrıca Bluetooth değil de nearlink sayesinde bağlanıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Nearlink ile zaten.