F FBEmre Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Daha çok FuryLevel Z1 almayı düşünüyorum da gene bir sorayım dedim. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.
Daha çok FuryLevel Z1 almayı düşünüyorum da gene bir sorayım dedim. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 5 Temmuz 2024 #2 FBEmre dedi: Daha çok furylevel Z1 almayı düşünüyorum da gene bir sorayım dedim. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İkisi de kronik 1900 TL alınacak bütün kablosuz fareler kronik. Bütçe çıkmanız ya da kabloluya yönelmeniz gerek.
FBEmre dedi: Daha çok furylevel Z1 almayı düşünüyorum da gene bir sorayım dedim. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İkisi de kronik 1900 TL alınacak bütün kablosuz fareler kronik. Bütçe çıkmanız ya da kabloluya yönelmeniz gerek.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.218 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 FBEmre dedi: Daha çok FuryLevel Z1 almayı düşünüyorum da gene bir sorayım dedim. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İkiside kronik sorunu olan modeller ve birbirlerinin laciverti. Bu bütçede kablolu almak daha mantıklı, SS Prime yada Razer Cobra öneririm ayrıca tutuş şeklinizi de belirtiniz.
FBEmre dedi: Daha çok FuryLevel Z1 almayı düşünüyorum da gene bir sorayım dedim. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İkiside kronik sorunu olan modeller ve birbirlerinin laciverti. Bu bütçede kablolu almak daha mantıklı, SS Prime yada Razer Cobra öneririm ayrıca tutuş şeklinizi de belirtiniz.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.250 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 Aslında eline uyuyorsa bu bütçelerde ROG Gladius 3 bakabilir.