Attack Shark X3 vs Logitech G305 vs Dermoshark N3 vs Ajazz AJ139 Pro X

Ustam güven bana Pulsefire Haste kablosunu hissetmiyorsun bile.
hocam kablo büyük rahatsız ediyor beni, g305 aldım 800 TL'ye o da rahatsız ediyor şuan ağırlık bakımından, ne önerirsin? gerçekten hissedilmiyor mu kablosu?

hocam kablo büyük rahatsız ediyor beni, g305 aldım 800 TL'ye o da rahatsız ediyor şuan ağırlık bakımından, ne önerirsin? gerçekten hissedilmiyor mu kablosu?
Hiç gerek yok dostum boşuna pil parası falan da çıkıyor zaten, Pulsefire Haste alabilirsin rahatlıkla. Ağırlığı 59g kablosu hissedilmiyor bile.

Razer cobra 58 gram kablo yok gibi. Tertemiz. Denemediğim üst düzey mouse kalmadı en fp mouse. Tavsiye ederim.

Razer Cobra 58 gram kablo yok gibi. Tertemiz. Denemediğim üst düzey mouse kalmadı en F/P mouse. Tavsiye ederim.

Hocam HyperX PulseFire Haste daha iyi değil mi o fareden? Attack Shark X3 ile PulseFire Haste arasında kaldım.

Hocam HyperX PulseFire Haste daha iyi değil mi o fareden? Attack Shark X3 ile PulseFire Haste arasında kaldım.
Açıkçası özellik olarak daha iyi gibi duruyor ama denediğim bir fare değil. Yorumlarına bakmanı tavsiye ederim.

Diğer iki fareyi de deneyimlemedim ama naçizane şahsi düşüncem sadece ikisi arasında kaldıysan attack shark çok mantıklı bir seçim değil bence. Hem bu kadar özellik hem de kalite olması biraz zor. Bana güven vermediği için hyper x alırdım muhtemelen ama içine sindiyse x3 de alabilirsin. Takdir senin.

Son düzenleme:
Neredeyse aynılar eliniz büyükse HyperX PulseFire almanız daha mantıklı. Ayrıca kablolu farede kabloyu hissetmeniz garip. Kablosuz farede olay kablonun olmaması.

Son 2 cümlenizi anlayamadım hocam. Elim 18 cm. Aslında kablosuz olması niyetiyle G305 almıştım 800 TL'ye ama biraz ağır geldi bana. Ondan dolayı acaba 1000TL'ye Attack Shark X3 mü alsam diye arada kaldım. Sonrasında kime sorsan PulseFire Haste dedi ama kablolu olsun istemiyordum çok rahatsız eder diye. Ama hissedilmiyor gibi neredeyse diyenler var. İade edersem dediğim iki Mouse'tan birini alacağım ama karar veremedim. İkisinin birbirine göre avantajları dezavantajları nelerdir? Teşekkürler

Hocam attacksharkx3 alabilirsiniz. Uzun vadede ne olur bilmiyorum ama. G305den daha büyük fare ve kablolu isterseniz hyperx olur. Hyperxdeki sorunda şu zaten kabloyu koyma yerine göre hissetmemen lazım. Kablolu mause ama kabloyu hissetmiyorsun bana bahane gibi geliyor. Özetle attackshark x3 uzun vade belirsiz. Hyperx kablolu ve daha büyük g305e göre bir tık.

Anladım hocam teşekkürler, kablo konusu da şu şekil, çok fazla taşıyorum bilgisayarı kablo konusu onun için önemliydi.

Anladım hocam teşekkürler, kablo konusu da şu şekil, çok fazla taşıyorum bilgisayarı kablo konusu onun için önemliydi.
Attack Shark X3 riskli bence kalite kontrol açısından, duyduklarımdan sonra almaktan vazgeçmiştim. Pulsefire Haste öneririm, zaten diğer konuda da önerdim, ama çok taşıyorum bilgisayarı vs diyorsunuz taşınabilirlik anlamında Steelserise Prime var kablosu çıkarılıp takılabiliyor (kablosuz özelliği yok sadece taşıma anlamında kolaylık sağlar).

Dostum sen çok sıkıntı çekmişsin zaten, ben de hep boş kalitesiz mouselar vs. kullanmıştım, o kadar zorluktan sonra kabloyu ufacık hissetsen de koymaz bence sana, hem kablo tüy gibi yani sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum öyle dedim diye bi şey olucak sanma. Kablosu hem aşırı esnek hem çok hafif, bi deneyin olmadı iade edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…