Attack Shark X3 vs Razer Basilisk X HyperSpeed

Bütçe
1050
GPX Superlight main farelerimden olmasına rağmen X3' ü çok beğendim ben. Click latency vs. de oyunda hiç fark etmedim açıkçası.

Grip tapeli almanız daha iyi olabilir, dış yüzeyi tanımlayamadığım kadar farklı bir plastik. Viper kadar pütürlü değil ama gpx kadar da soft değil.

Teşekkür ederim önerin için para çıkışırsa grip tapeli alacağım. Mousepad olarak klasse mi önerirsiniz porge mi? 300 TL bütçem var mousepad için büyük bir pad istiyorum.

Teşekkür ederim önerin için para çıkışırsa grip tapeli alacağım. Mousepad olarak klasse mi önerirsiniz porge mi? 300 TL bütçem var mousepad için büyük bir pad istiyorum.
Porge kesinlikle.

Teşekkür ederim önerin için para çıkışırsa grip tapeli alacağım. Mouse pad olarak klasse mi önerirsiniz porge mi? 300 TL bütçem var mouse pad için büyük bir pad istiyorum.

90x40 şart değilse longteng huoyun SE güzeldir.
Onun dışında kaliteler benzer zaten 300 TL bandındaki 90x40 padlerde. Yakın olduğunuz markayı alıp geçebilirsiniz bence.

90x40 şart değilse longteng huoyun SE güzeldir.
Onun dışında kaliteler benzer zaten 300 TL bandındaki 90x40 padlerde. Yakın olduğunuz markayı alıp geçebilirsiniz bence.
Güzel değil hocam o pad. İki Klasse'yi de kullandım. 90x40 ve Longteng. Longteng olanın yüzeyi berbat. Eskiden öneriliyordu şimdi ise asla önerilmiyor. 200 TL civarındayken öneriyorduk biz. 90x40 olanın da yüzeyi iyi değil. Porge daha iyi.

Dostum siz ters düşüyosunuz ama sen longteng fiyatına ne önerirsin?

Ikeapad çok daha iyi bir tercih olacaktır bu bütçedekilere karşı. Fiyatına göre çok iyi pad.

Dostum onun 90x40 stoku kalmamış yaşadığım yerde IKEA da yok başka önerin var mı? Aqua Control yazmış arkadaş o nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…