Attack shark X3 vs Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

Phonix31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisi alınır? Valorant yüksek elo oyuncusuyum gecikme süresi önemli 2.4 GHz de kullanacağım. Flick ve refleks önemli sizce hangisi alınmalı dostlar?

Hocam iki mouse tamamen farklı shape e sahip. Sensör ve tepkime süreleri neredeyse aynı ikisinde de rahat flick atarsınız. Ama kullanış rahatlığı en önemlisi. Ben V2 Pro almıştım, alışamadım iade ettim. Attackshark a geçtim ve çok memnunum. Bunun da sebebi claw tutuşta kullandığım için. Birisi simetrik diğer ergonomik. İkisi arasında karar vercekseniz özelliklerine değil tutuşuna bakın derim, aynı sayılır çünkü özellik olarak.

Hocam iki mouse tamamen farklı shape e sahip. Sensör ve tepkime süreleri neredeyse aynı ikisinde de rahat flick atarsınız. Ama kullanış rahatlığı en önemlisi. Ben V2 Pro almıştım, alışamadım iade ettim. Attackshark a geçtim ve çok memnunum. Bunun da sebebi claw tutuşta kullandığım için. Birisi simetrik diğer ergonomik. İkisi arasında karar vercekseniz özelliklerine değil tutuşuna bakın derim, aynı sayılır çünkü özellik olarak.

Kalite malzeme olarak nasıl peki.

Hocam ileride takılma falan olmaz değil mi şu anki faremi o yüzden bırakıyorum.

Hocam onun garantisini veremem ama X3 kullanırken saçma bir şekilde sadece Assetto Corsa'da takılma yapıyordu. Kontrolcüler karışıyordu herhalde bilmiyorum, onun dışında FPS oyunlarında takılma yaşamadım. Onun garantisini veremem yani. Ama v2'den farklı olarak X3'ü kablolu olarak da kullanma şansınız var eğer takılma yaparsa

Hocam onun garantisini veremem ama X3 kullanırken saçma bir şekilde sadece Assetto Corsa'da takılma yapıyordu. Kontrolcüler karışıyordu herhalde bilmiyorum, onun dışında FPS oyunlarında takılma yaşamadım. Onun garantisini veremem yani. Ama v2'den farklı olarak X3'ü kablolu olarak da kullanma şansınız var eğer takılma yaparsa.

Şarj durumu nasıl hocam peki sorularımı tek bir yere sığdırmak istiyorum ama mahlum Technopat ceza veriyor :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı