D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 541 Çözümler 1 17 Mart 2024 #1 FPS oyunları oynuyorum bu 2 mouse arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Attack Shark VXE
yex_emre Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 334 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #2 düşenekmek dedi: FPS oyunları oynuyorum bu 2 mouse arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Attack Shark VXE Genişletmek için tıkla... İkisi de üzmeyecek bir mouse. İstediğini alabilirsin.
düşenekmek dedi: FPS oyunları oynuyorum bu 2 mouse arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Attack Shark VXE Genişletmek için tıkla... İkisi de üzmeyecek bir mouse. İstediğini alabilirsin.
yusufef3e Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5500 2x8 DDR 4 3200Mhz Ram B450MH Anakart Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 düşenekmek dedi: FPS oyunları oynuyorum bu 2 mouse arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Attack Shark VXE Genişletmek için tıkla... Konuyu tekrar açtım kusura bakmayın hangisini aldın veya aldın mı bende almayı düşünüyorum.
düşenekmek dedi: FPS oyunları oynuyorum bu 2 mouse arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Attack Shark VXE Genişletmek için tıkla... Konuyu tekrar açtım kusura bakmayın hangisini aldın veya aldın mı bende almayı düşünüyorum.
D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 541 Çözümler 1 31 Mart 2024 #4 yusufef3e dedi: Konuyu tekrar açtım kusura bakmayın hangisini aldın veya aldın mı bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba daha almadım. VXE R1 alacağım bence sende al bana daha iyi gibi geldi.
yusufef3e dedi: Konuyu tekrar açtım kusura bakmayın hangisini aldın veya aldın mı bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba daha almadım. VXE R1 alacağım bence sende al bana daha iyi gibi geldi.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.304 Makaleler 2 Çözümler 23 31 Mart 2024 #5 düşenekmek dedi: Merhaba daha almadım. VXE R1 alacağım bence sende al bana daha iyi gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Alma, M800 Ultra al. Alınmaz o model.
düşenekmek dedi: Merhaba daha almadım. VXE R1 alacağım bence sende al bana daha iyi gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Alma, M800 Ultra al. Alınmaz o model.
Mustava Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #6 düşenekmek dedi: Merhaba daha almadım. VXE R1 alacağım bence sende al bana daha iyi gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Merhabalar efendim, ben de ikisi arasında kaldım. Siz ne tercih ettiniz aldınız mı memnun musun şu anda
düşenekmek dedi: Merhaba daha almadım. VXE R1 alacağım bence sende al bana daha iyi gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Merhabalar efendim, ben de ikisi arasında kaldım. Siz ne tercih ettiniz aldınız mı memnun musun şu anda
D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 541 Çözümler 1 21 Mayıs 2024 #7 Mustava dedi: Merhaba efendim, ben de ikisi arasında kaldım. Siz ne tercih ettiniz aldınız mı memnun musun şu anda. Genişletmek için tıkla... Darmoshark m3s aldım, çok memnunum öneririm.
Mustava dedi: Merhaba efendim, ben de ikisi arasında kaldım. Siz ne tercih ettiniz aldınız mı memnun musun şu anda. Genişletmek için tıkla... Darmoshark m3s aldım, çok memnunum öneririm.