exec12 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Aktif olarak Aula F75 kullanıyorum ama Rapid trigger özellikli bir klavyeye geçmek istiyorum alınır mı? silabor Freewolf F68 Esports Manyetik Switch Klavye - 0.125ms Ultra Düşük Gecikme, Rgb Aydınlatma - Fiyatı, Yorumları silabor Freewolf F68 Esports Manyetik Switch Klavye - 0.125ms Ultra Düşük Gecikme, Rgb Aydınlatma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Aktif olarak Aula F75 kullanıyorum ama Rapid trigger özellikli bir klavyeye geçmek istiyorum alınır mı? silabor Freewolf F68 Esports Manyetik Switch Klavye - 0.125ms Ultra Düşük Gecikme, Rgb Aydınlatma - Fiyatı, Yorumları silabor Freewolf F68 Esports Manyetik Switch Klavye - 0.125ms Ultra Düşük Gecikme, Rgb Aydınlatma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Victorosimhennn Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 Ben ikisini de kullanıyorum ama bence Pro modelini almayı hem çok fark yok hem kablosuz.