2k üstüne çıkmak istemiyorum çünkü klavye de alacağım ordan kırptığım bütçe bu kadar malesef.Attack Shark modelleri tavsiye etmiyorum. Bütçe nedir?
hocam kusura bakmayın kafam o kadar dağınık ki hangisi hakkında konu açtığmı bile unutmuşum
Hocam kusura bakmayın kafam o kadar dağınık ki hangisi hakkında konu açtığmı bile unutmuşumklavyeye ayırdığım bütçe 3.5k civarı, eksra olarak 2K da mouse ye ayırdım
hocam klavye önerilerinizee baktım ancak beyaz sistem dizdiğim için iki önerinizi de elemek zorunda kaldım![]()
DAREU A950GM White Kablosuz Gaming Mouse
Windows, macOS ve Android dahil olmak üzere çeşitli ortamlarda özgürce kullanın.www.gaming.gen.tr
Mouse olarak bunu alıp kalan 4.000 TL ile bunlara bakabilirsiniz.
![]()
EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye
Tatmin edici bir yazma deneyimi sunmak için RT80, beş kat ses ve hissi iyileştiren malzeme içerir.www.gaming.gen.tr
![]()
YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam klavye önerilerinizee baktım ancak beyaz sistem dizdiğim için iki önerinizi de elemek zorunda kaldım![]()
ajazzturkiye.com
Mouse olarak açılan bazı konularda bu ürünü önerenlerin olduğu gibi sorunlarını dile getiren de çok var fakat VXE r1SE+ ürünün bir sorununu göremedim. Çoğu kişi de öneriyor. Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.