emrcxk Femtopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Dün aldığım Attack Shark X85 Pro klavyem 6'ya kadar doluyor, sonrasında dolmayı bırakıyor. Fulleyemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Dün aldığım Attack Shark X85 Pro klavyem 6'ya kadar doluyor, sonrasında dolmayı bırakıyor. Fulleyemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.175 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2025 #2 emrcxk dedi: Dün aldığım Attack Shark X85 Pro klavyem 6'ya kadar doluyor, sonrasında dolmayı bırakıyor. Fulleyemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Klavye üzerinden mi bakıyorsun 6 olduğuna?
emrcxk dedi: Dün aldığım Attack Shark X85 Pro klavyem 6'ya kadar doluyor, sonrasında dolmayı bırakıyor. Fulleyemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Klavye üzerinden mi bakıyorsun 6 olduğuna?
emrcxk Femtopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 egemebb dedi: Klavye üzerinden mi bakıyorsun 6 olduğuna? Genişletmek için tıkla... evet klavye üzerinden bakıyorum TFT ekrana çok güvenim yok ve web driver üzerinden nasıl bakacagımı bilmiyorum
egemebb dedi: Klavye üzerinden mi bakıyorsun 6 olduğuna? Genişletmek için tıkla... evet klavye üzerinden bakıyorum TFT ekrana çok güvenim yok ve web driver üzerinden nasıl bakacagımı bilmiyorum
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.175 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2025 #4 emrcxk dedi: Evet klavye üzerinden bakıyorum TFT ekrana çok güvenim yok ve web driver üzerinden nasıl bakacagımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Klavye üzerindekiler genelde gerçeği göstermiyor. Ekranda kaç yazıyor? Driverda yüzde yazmayabilir.
emrcxk dedi: Evet klavye üzerinden bakıyorum TFT ekrana çok güvenim yok ve web driver üzerinden nasıl bakacagımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Klavye üzerindekiler genelde gerçeği göstermiyor. Ekranda kaç yazıyor? Driverda yüzde yazmayabilir.
emrcxk Femtopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #5 egemebb dedi: Klavye üzerindekiler genelde gerçeği göstermiyor. Ekranda kaç yazıyor? Driverda yüzde yazmayabilir. Genişletmek için tıkla... ekranda 3 tık gözüküyor o da aynı şekilde dolmuyor aynı şekilde kalıyor
egemebb dedi: Klavye üzerindekiler genelde gerçeği göstermiyor. Ekranda kaç yazıyor? Driverda yüzde yazmayabilir. Genişletmek için tıkla... ekranda 3 tık gözüküyor o da aynı şekilde dolmuyor aynı şekilde kalıyor