OyunDelisi384 Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:48 #11 Maalesef bütçem bu kadarla sınırlı ancak aşırı bir fark göremedim aralarında. ca9an dedi: 3 bine çıkarsınız da ES21 Pro alırsınız. Genişletmek için tıkla...
Maalesef bütçem bu kadarla sınırlı ancak aşırı bir fark göremedim aralarında. ca9an dedi: 3 bine çıkarsınız da ES21 Pro alırsınız. Genişletmek için tıkla...
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.511 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:50 #12 OyunDelisi384 dedi: Maalesef bütçem bu kadarla sınırlı ancak aşırı bir fark göremedim aralarında. Genişletmek için tıkla... Fark var. A5 Ultra da kendi bütçesinin en iyi ürünü, üzmez.
OyunDelisi384 dedi: Maalesef bütçem bu kadarla sınırlı ancak aşırı bir fark göremedim aralarında. Genişletmek için tıkla... Fark var. A5 Ultra da kendi bütçesinin en iyi ürünü, üzmez.
OyunDelisi384 Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:54 #13 ca9an dedi: Fark var. A5 Ultra da kendi bütçesinin en iyi ürünü, üzmez. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim gibi A5 Ultra alacağım.
ca9an dedi: Fark var. A5 Ultra da kendi bütçesinin en iyi ürünü, üzmez. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim gibi A5 Ultra alacağım.