LegaLizeD Kilopat Katılım 27 Nisan 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2018 #1 Sadece oyun oynarken aldığım bir mavi ekran hatası var, nedenini bir türlü bulamadım. Araştırdığımda ise sürekli yabancı forumlar karşıma çıkmakta. Ben de buraya yazmamda fayda var dedim. Yardımcı olan herkes için teşekkürler. Minidump raporu Son düzenleme: 16 Ağustos 2018
Sadece oyun oynarken aldığım bir mavi ekran hatası var, nedenini bir türlü bulamadım. Araştırdığımda ise sürekli yabancı forumlar karşıma çıkmakta. Ben de buraya yazmamda fayda var dedim. Yardımcı olan herkes için teşekkürler. Minidump raporu
abrahm valentin Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 510 Yer Türkiye, Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 4600H, GTX 1650 Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2018 #2 Asus a ait bir uygulama vardı.Onu silin.OC yaptınızmı Artı 0 Eksi
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 2 Eylül 2018 #3 SteelSeries Engine kaldır ve güncel olanı yükle ve komut satırını yönetici olarak açtıktan sonra aşağıdaki komutları girin. BIOS güncel değilse yükle. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Sadece tek DMP dosyası mı var? Diğer DMP dosyaları varsa onları da paylaşın. Artı 0 Eksi
SteelSeries Engine kaldır ve güncel olanı yükle ve komut satırını yönetici olarak açtıktan sonra aşağıdaki komutları girin. BIOS güncel değilse yükle. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Sadece tek DMP dosyası mı var? Diğer DMP dosyaları varsa onları da paylaşın.