ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY hatası

İşletim sistemi
Windows 10

mustafasarkose

Decapat
Daha fazla  
Attempted execute of noexecute Memory şeklinde mavi ekran hatası aldım, bundan yaklaşık 2 haftadır bilgisayarım kendi kendini durduk yere yeniden başlatıyor. Nedeni ne olabilir? Format atacağım ama fazla güvenemiyorum, bir şey olmasından korkuyorum.
Minidump dosyalarım: 11 mart 2021 minidumb.rar

ASUS TUF Gaming, AMD Ryzen 9 4900h series, 8 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti GDDR6 6 GB, Windows 10 Pro 64 Bit.

Riot VANGUARD kaldırın.

"sfc /scannow" rehberini uygulayın.

Laptopa USB portuna hangi cihazlar takılı? Bir süreliğine USB portuna sadece klavye, fare ve kulaklık takılı kalsın. Diğer USB portlarına bir şey takmayın. Ek olarak USB çıkışlarını tak çıkart yapın.

Sürücülerini güncel tutmaya çalış.

Diskine HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yap ve "health" sekmesini paylaş. HD Sentinel yazılımı ile sağlık dereceni paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş.

Tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsın.

Eyvallah kardeşim çok sağ ol.

Rica ederim.

Bir sorun yaşarsan söylersin.

Dediğim şeyleri uygulayın ve istediğim testleri paylaşırsanız iyi olur.

Rica ederim.

Bir sorun yaşarsan söylersin.

Dediğim şeyleri uygulayın ve istediğim testleri paylaşırsanız iyi olur.

Merhabalar kardeşim yukarıdanda belirttiğim gibi aynı bilgisayara format attım ve bu mavi ekran ve restart hatasını yeniden aldım. Kullandığım tarayıcı Opera GX acaba tarayıcıyla alakalı bir problem mi var yoksa driverlardan mı çözemedim bütün taramaları yaptım fakat sorun bulmadı PC yardımcı olursan sevinirim. Bu arada hatayı genellikle video ya da film izlerken alıyorum.
Minidump dosyam: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…