ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası

Geriteq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, son 2 aydır bilgisayarımda böyle bir hatayla karşılaşmaya başladım .Normal kullanımda hiçbir sorun yok ancak kullandıktan sonra yanından 5 dk ayrılsam bu hataya düşüyor ve mavi ekranda şöyle yazıyor :

Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor.Şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor, bu işlemden sonra yeniden başlatılacak. (%100 tamamlandı)

Daha fazla bilgi almak isterseniz, bu hatayı daha sonra çevrimiçi ortamda arayabilirsiniz:

ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY

Araştırdım ancak pek bir sonuç bulamadım yeniden başlatılacak diyor ancak ben yeniden başlatana kadar yeniden başlatmıyor .

Pek bilgi vermedi ama sürücü sorunu muhtemelen. Sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakıp sürücü kurdunuz mu hiç ? Ya da sistemde Beta sürücü var mı ?

Yok öyle sürücü kurmadım. Beta sürücüde yok.

BIOS güncellemesi yapıpo sistem özelliklerinizi yazın.
BİOS'u güncelledim şimdi.
Sistem özellikleri:
CPU: 4790K
Anakart: Gigabyte Z97X Gaming 7
GPU: GTX780
8 GB RAM
İşletim sistemi: Windows 8.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Avast kaldır, Gigabyte araçlarını kaldır, Malwarebyte kaldır, Nvidia ve araçlarını kaldır DDU ile sil. sfc /scannow komutunu uygula.
Asus ses sürücünü güncelle, Kıller sürücünü güncelle, Marvell sürücünü güncelle, Wireless sürücünü güncelle, İntel GPU sürücünü kaldır, Samsung sürücü ve yazılımlarını güncelle.
http://download.gigabyte.us/FileList/BIOS/mb_bios_ga-z97x-gaming7_f7.zip
Bios'u güncelle, güncel değil.
Güncel Nvidia sürücünü indir, yükle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…