Oyun oynarken durduk yere bu hatayı aldım. Daha önceden de mavi ekran hataları almıştım ama bu hatayı ilk defa aldım. Sebebini bilmiyorum. Yardım edin lütfen.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
Ekran kartı sürücü sürümün nedir? Ekran kartını sürücüdü DDU ile kaldırın ve 466.47 sürücüsünü kurun. İsterseniz sürücü kısmında size yardımcı olabilirim.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
Ekran kartı sürücü sürümün nedir? Ekran kartını sürücüdü DDU ile kaldırın ve 466.47 sürücüsünü kurun. İsterseniz sürücü kısmında size yardımcı olabilirim.
Hocam üretici Casper zaten. Bilgisayar casper excalibur e800. Onun dışında ekran kartım son sürüm zaten 471.11 sürümü oluyor. Msi yazılımlarını kaldırdım fakat msi command center adlı programın unins000.exe dosyası olmadığı için silemedim. Bir de şu cFosSpeed denilen yazılımı bulamadım. BIOS güncellemeyi önceden de denedim fakat usb'ye attığım güncelleme dosyası bios ekranında gözükmüyor onu anlamadım.
466.47 sürümünün olayı nedir hocam ? Onu anlamadım. Onun dışında dediğiniz gibi farklı bir usb ile bios güncellemeye çalışacağım. Tekrardan mavi ekran alırsam bilgilendirme yaparım.