ATTEMPTED_WRİTE_TO_READONLY_MEMORY mavi ekran sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alperux

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar youtube'dan çok takip ettiğim "technopat"a üye oldum ve ilk sorumla karşınızdayım. SSD win7 kurulu windows10 yuklemek istedim indirdim bi boot DVD'si yaptım ve boot ekranına gelmek üzereyken şöyle bir hatayal karşılaştım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. İyi forumlar herkese:)
VX7o8q.jpg

Resimde yazı okunmuyor olabilir ben yazıyorum buraya: if you'd like to know more,you can search online later for this error : ( arama yaptım merak etmeyin registry ve disk kontrol falan yaptım ama yine de olmadı ) ATTEMPTED_WRİTE_TO_READONLY_MEMORY (wimfsf.sys)

İyi akşamlar, Şimdi minidump dosyası bende yok çünkü normal işletim sisteminde hiç mavi ekrana düşmedim sadece windows 10 kurmaya calısırken mavi ekran geliyor ve yazı değişti gariptir PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (wimfsf.sys) oldu. Memtest86 ile denedim ramlerde bi sorun yok gibi gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum

Pek çok şeyden kaynaklanabilir minidump dosyaları bu durumlarda aydınlatıcı olmakta. Yükseltme yapıyorsanız yine minidump dosyaları oluşturuluyor olabilir bir kontrol edin. Bunun dışında deneyebilecekleriniz şöyle olabilir.
* Yükseltme yapıyorsan ve mevcutta kurulu antivirüs yazılımı varsa kaldır.
* Kurulumu DVD ile değil USB ile yapmayı dene.
* Konfigürasyonunu bilmiyorum ama BIOS'ta SATA ayarlarını kontrol et (AHCI seçili değilse seç RAID ise değiştir).
* BIOS ayarlarını default yaparak dene.
Aklıma gelenler şimdilik böyle, yukarıdaki sıralamayla kurulumu tekrar dene.

Dvd başka bilgisayarda'da denendi.USB haricinde diğer denilenleri yaptım hatta ssd söküp diger harddisk'e atmayı denedim gene olmuyor ilk defa başıma geldi böyle bişey. Bios ve bütün driverlar güncel anti-virüs yok yükseltme yapsam mı diye düşünüyorum ama o da hata verirse bu sefer geri dönüşüm illa ki olur ama uğraştırcak birşeyleri yakmadan yapmam lazım bunu. Konu @Recep Baltaş'a doğru gidiyor sanırım. :)

İyi akşamlar minidump dosyası yok ama Aidata64 programından rapor dosyası oluşturup upload ettim umarım işimize yarar.

İndir aidata64 rapor rar

Konu kapanabilir usbyi boot edip denedim ve oldu teşekkürler başına böyle birşey gelen arkadaşların haberi olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı