G gearway Picopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #1 Merhabalar tarayıcıdan Technopat ve başka sitelere girdiğimde bu hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2020
Merhabalar tarayıcıdan Technopat ve başka sitelere girdiğimde bu hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 19 Ekim 2020 #2 Bu bir hata değil güvenlik önlemi, sizden bot olup olmadığınızı doğrulamanızı istiyor.
G gearway Picopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #3 Bütün sitelerde bunu gösteriyor hocam bugün bir sıkıntı yoktu 1 saat önce başladı. Uton dedi: Bu bir hata değil güvenlik önlemi, sizden bot olup olmadığınızı doğrulamanızı istiyor. Genişletmek için tıkla...
Bütün sitelerde bunu gösteriyor hocam bugün bir sıkıntı yoktu 1 saat önce başladı. Uton dedi: Bu bir hata değil güvenlik önlemi, sizden bot olup olmadığınızı doğrulamanızı istiyor. Genişletmek için tıkla...
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 19 Ekim 2020 #4 Modeme reset atın deneyin, tarayıcı çerezlerini de temizleyin.
G gearway Picopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #5 Uton dedi: Modeme reset atın deneyin, tarayıcı çerezlerini de temizleyin. Genişletmek için tıkla... Bir siteye IP yazıp e mail atıyormuşuz galiba YouTube'da öyle gördüm?
Uton dedi: Modeme reset atın deneyin, tarayıcı çerezlerini de temizleyin. Genişletmek için tıkla... Bir siteye IP yazıp e mail atıyormuşuz galiba YouTube'da öyle gördüm?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 19 Ekim 2020 #6 Öyle bir şey duymadım bilemiyorum. Modemi yeniden başlatın ve tarayıcı çerezlerini temizleyip deneyin.
Öyle bir şey duymadım bilemiyorum. Modemi yeniden başlatın ve tarayıcı çerezlerini temizleyip deneyin.