Selamlar, birkaç gün önce televizyona Digitürk bağlattık fakat Digitürk bağlattıktan sonra televizyondan ATV kanalı yok oldu. Kanal ekleme kısmından 12054 frekanslı ATV kanalını eklemeye çalıştığımızda kanalı bulmuyor, 12053 frekansından denediğimizde de yine 12054 frekansına atıyor ve yine bulmuyor. İşin garibi; Digitürk, televizyonla aynı çanak antene bağlı ve Digitürk'te 12054 frekanslı ATV kanalı bulunuyor ve izlenebiliyor.
Üstte de belirttiğim gibi televizyondan yeni transponder oluşturmaya çalıştım fakat olmayıp yine 12054 frekansına attı, Digitürk üzerindeki ATV'nin 12054 frekansını 12053 yapmaya çalıştım fakat kendi kendine yine 12054 frekansına attı.
Sorduğum birkaç kişi frekansların çakıştığını söylüyor fakat bu sorun sadece ATV kanalında var. ATV kanalını eskisi gibi nasıl televizyona ekleyebilirim? Digitürk'te bulunup bulunmaması pek önemli değil. Televizyonda bulunsun yeter.
Kullandığım televizyon: Samsung UE50KU7000U
Üstte de belirttiğim gibi televizyondan yeni transponder oluşturmaya çalıştım fakat olmayıp yine 12054 frekansına attı, Digitürk üzerindeki ATV'nin 12054 frekansını 12053 yapmaya çalıştım fakat kendi kendine yine 12054 frekansına attı.
Sorduğum birkaç kişi frekansların çakıştığını söylüyor fakat bu sorun sadece ATV kanalında var. ATV kanalını eskisi gibi nasıl televizyona ekleyebilirim? Digitürk'te bulunup bulunmaması pek önemli değil. Televizyonda bulunsun yeter.
Kullandığım televizyon: Samsung UE50KU7000U