ATX anakart önerisi

Bütçe
2500
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Yurtiçi Kargo- Operatör
RAM
Corsair Vengaence
İşlemci
Ryzen 5 2600x
ATX anakart almak istiyorum. Güncel olması ve sıvı soğutma için pump pin destekli olması önem arz etmektedir.

Ekran kartı 1660 Super.

Şu lanet olası konuya yorum yapabilecek bir insan yok mu benim konular mı görünmüyor nedir bu ya kaç tane konu açtıysam bir Allahın kulu yorum yapmıyor. Gareziniz mi var bana anlamıyorum.

Son düzenleme:
ATX anakart almak istiyorum. Güncel olması ve sıvı soğutma için pump pin destekli olması önem arz etmektedir.

Ekran kartı 1660 Super.

Şu lanet olası konuya yorum yapabilecek bir insan yok mu benim konular mı görünmüyor nedir bu ya kaç tane konu açtıysam bir Allahın kulu yorum yapmıyor. Gareziniz mi var bana anlamıyorum.
kızmayın hocam.
Alternatif:MSI B450 GAMING PLUS MAX AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Daha ucuza:Gigabyte B450M GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
son attığım kartı pek önermesem de bi alternatif.

kızmayın hocam.
Alternatif:MSI B450 GAMING PLUS MAX AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Daha ucuza:Gigabyte B450M GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
son attığım kartı pek önermesem de bi alternatif.

Bende zaten gigabyte aorus m var b450 modeli beğenmiyorum sıkıntılı bir anakart o yüzden değiştirmek istiyorum. Öneriler için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı