A ardad31 Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Anakartim ASRock B650M HDV2 mATX bir anakart ama kasam ATX, nasıl takarim? Herhangi degistirmem gereken vida falan var mi?
Anakartim ASRock B650M HDV2 mATX bir anakart ama kasam ATX, nasıl takarim? Herhangi degistirmem gereken vida falan var mi?
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 29 Mart 2025 #2 ardad31 dedi: Anakartim ASRock B650M HDV2 mATX bir anakart ama kasam ATX, nasıl takarim? Herhangi degistirmem gereken vida falan var mi? Genişletmek için tıkla... Hayir zaten ATX bir anakart hem ATX hem de MATX'e gore tasarlanir vida delikleri zaten vardir yani merak etmeyin. Artı 0 Eksi
ardad31 dedi: Anakartim ASRock B650M HDV2 mATX bir anakart ama kasam ATX, nasıl takarim? Herhangi degistirmem gereken vida falan var mi? Genişletmek için tıkla... Hayir zaten ATX bir anakart hem ATX hem de MATX'e gore tasarlanir vida delikleri zaten vardir yani merak etmeyin.