ATX mi Micro ATX mi?

VI. Murad

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 6000mhz 30cl
İşlemci
i7 14700k
Anakartlar hakkında pek bilgi sahibi değilim, sizce ATX mi mATX mi kullanmalıyım? İşlemci 14700k ekran kartı 4070SUPEr Gaming X Slim.
Düşündüğüm anakart mATX olduğu için emin olamadım sormak istedim.
-MSI B760M Gaming Plus Wi-Fi DDR5 Intel B760 soket 1700 DDR5 6800+(OC)MHz mATX Gaming anakart.

Anakartlar hakkında pek bilgi sahibi değilim, sizce ATX mi mATX mi kullanmalıyım? İşlemci 14700k ekran kartı 4070SUPEr Gaming X Slim.
-MSI B760M Gaming Plus Wi-Fi DDR5 Intel B760 soket 1700 DDR5 6800+(OC)MHz mATX Gaming anakart.
Ekran kartın büyük kasan da ATX anakart desteğin varsa ATX bi anakart tercih etmeni tavsiye ederim kasanın içi dolu dolu gözükür ve ekran kartın sırıtmaz diğer türlü anakart küçük ekran kartı kocaman duruyor tabi bu zevk tercih meselesi

Bir kaç yerde ısınmadan kaynaklı farklılık olduğu yazıyordu. mAtx Atx e göre daha çok ısınıyor tarzından

Ekran kartın büyük kasan da ATX anakart desteğin varsa ATX bi anakart tercih etmeni tavsiye ederim kasanın içi dolu dolu gözükür ve ekran kartın sırıtmaz diğer türlü anakart küçük ekran kartı kocaman duruyor tabi bu zevk tercih meselesi
Boyut dışında herhangi bir sistemsel farklılık yok yani değil mi

Son düzenleme:
Performans yada sıcaklık konularında herhangi bir sorun yaşamazsın hocam. Bu anakartı alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı