ATX ve mATX

tomas

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba benim bir sorum olacaktı, yeni bir bilgisayar topladım ve kasa alacak param kalmadı, bu yüzden evde olan bir kasayı kullanacağım fakat o kasanın ATX veya mATX olduğunu nasıl anlarım?

Anakartınız mATX ise mevcut kasanıza zaten sığacaktır. ATX ise kasanızı belirtmenizde fayda var. Marka modelini bilmiyorsanız fotoğrafını çekip atarsanız yardımcı olabiliriz.

Anakartınız mATX ise mevcut kasanıza zaten sığacaktır. ATX ise kasanızı belirtmenizde fayda var. Marka modelini bilmiyorsanız fotoğrafını çekip atarsanız yardımcı olabiliriz.
anakartım mATX sorma sebebim bazı forum sayfalarında ATX kasaya tam oturmaz gibi cavaplar aldım o yüzden yani bir sorun olmaz demi

anakartım mATX sorma sebebim bazı forum sayfalarında ATX kasaya tam oturmaz gibi cavaplar aldım o yüzden yani bir sorun olmaz demi
ATX kasaya mATX anakart takabilirsiniz. Herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Tam oturmaması söz konusu değil. Sadece yükseltme vidalarının doğru yerlerde olduğundan emin olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…