ATX12v ve ATX arasındaki fark nedir?

smaSH3

Decapat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibidir. ATX12v ve ATX arasındaki fark.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi bağlantı, yani 12V bağlantısı. İşlemciye giden kablonun adı. Diğeri de bildiğimiz boyut standartı. ATX boyutundaki PSU'lar, mATX ve ATX kasalar ile uyumludur gibi.

Bunun haricinde ATX 2.0, 3.0 var. Onlar da PSU'nun belirli standartları sağlaması için geçmesi gereken testlerin bir bütünü. Bu testleri geçen bu standartı almaya hak kazanıyor diyebiliriz.

PSU'nun üstünde 12v yazısı olmasa da 12v bağlantısı olur değil mi?

Test videosu var mı yani diğerinden daha iyi olduğunu nereden biliyorsunuz onu merak ettim.

bir de ürünün değerlendirmelerinde moleks bağlantılarını sata kablolarının ucuna yerleştirildiğinden bahsediyor burada neyden bahsediyor

Test videosu var mı yani diğerinden daha iyi olduğunu nereden biliyorsunuz onu merak ettim.

İncelemesi var:

CV550'nin bu modele göre en bariz eksisi DC-DC kartının olmaması. Group regulated bir unit.

bir de ürünün değerlendirmelerinde moleks bağlantılarını sata kablolarının ucuna yerleştirildiğinden bahsediyor burada neyden bahsediyor

Molex'den bahsediyor işte. Molex kabloları ile SATA kabloları tek bir hat üzerinden verilip bir diğeri devam ediyor uzamaya. Normal bir şey. Neden eksi diye belirtmiş onu anlamadım. Çoğu model için durum bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…