Rehber Audacity ile 2 Ses Dosyasını Üst Üste Bindirme

Evet, önceki rehberlerimde bu tarz bir rehber yapacağımı söylemiştim. O zaman hemen başlayalım.

Yapılanlardan ben sorumlu değilim, işlemler kullanıcı sorumluluğundadır.

İlk başta aşağıda verdiğim siteden 1 numaralı kısımdan sistemimize uygun olan Audacity versiyonunu indiriyoruz.

Biraz bekleyin dosya inecektir. İnen dosyayı açın. Ardından Türkçe'yi seçip Tamam butonuna tıklayın.

Açılan yerden Sonraki butonuna tıklayın.

Lisans sözleşmesini kabul ediyorsanız Sonraki butonuna tıklayın.

Programın kurulum yerini seçmeye gerek olduğunu düşünmüyorum ama isterseniz seçip Sonraki butonuna tıklayın.

Hiç bir şeyi değiştirmeden tekrardan Sonraki butonuna tıklıyoruz.

Dilerseniz kontrol edebilirsiniz, kontrol ettikten sonra Kur butonuna tıklayın.

Kurulum bittikten sonra dilerseniz 1 numaralı kısımdaki tiki kaldırabilirsiniz. Ardından Bitti butonuna tıklayın.

Ses dosyalarımızı ayarladıktan sonra programı açıyoruz. Ben AI Cover'da son aşamayı tamamlamak için beat ve vokalleri birleştireceğim. O yüzden elimde söz.mp3 ve beat.mp3 olarak 2 dosyam var. Dosyalarımdan önce sözü, ardından da beati sürükleyerek programdaki morumsu kısma bırakıyorum.

Ortaya aşağıdaki gibi bir sonuç çıkacaktır.

Ben dediğim gibi AI Cover yapacağım için sol taraftan sözün kazancını +4, beatin kazancını -4 yapıyorum.

Son olarak sol üstten Dosya>Dışarı Aktar>MP3 olarak dışa aktar seçeneğini seçin.

Kayıt yerini ayarlayın, ardından dilerseniz 1 numaralı kısımdan kaliteyi değiştirin ve ardından Kaydet butonuna tıklayın.

İşlem başlayacaktır, bekleyin. İşlem bittikten sonra istediğiniz yerde istediğiniz isimli dosyanız oluşmuş olacaktır.

Yapılanlardan ben sorumlu değilim, işlemler kullanıcı sorumluluğundadır.

Evet, rehberim bu kadardı. Yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Sonraki rehberlerde görüşmek üzere, İyi Sosyaller! Tepkinizi bırakıp yorum yaparsanız beni mutlu edersiniz!

Alakalı Rehberler;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…