Audeeze Maxwell kulaklık nereden bulunur?

BL Music'de stoklarda, dün gidip aldım: Maxwell PlayStation Fiyat ve Modelleri | BL Müzik | Pro & HiFi Audio'da En iyi seçenekler

PC için PS versiyonunu alın derim, Xbox versiyonun tek avantajı Dolby Access lisansı ile gelmesi, şu Windows Store'dan alabileceğiniz lisans. Ama lisansın kendisi fiyat farkından daha ucuz, Windows Store'dan alın. Zaten oyun için bu olay göz boyama bence. Xbox kullanıyorsanız ya da kullanırım diyorsanız Xbox versiyonunu almanız gerekli tabii. Konsol modelleri diğer konsollarda olmuyor.

Kulaklık çok iyi. Müzik için de kullanacağım duruma göre. Hifiman HE400se de var, ama metal vb. dinlerken kapalı kulaklık tercih ediyorum.

Bundan önce Razer Barracuda Pro kullanıyordum, onu ofise getirdim. Müzik ve Microsoft Teams vb. için kullanacağım. ANC de Barracuda'da ofis için iyi. Maxwell'lerin ANC yok, ama fan seslerini epey kesiyor, ANC'ye gerek duymadım. Film vb. için de iyi, 7.1 kaynaktan izlerken DTX ile kullandım sadece (dolby ile daha iyi giden bir film açmadım daha) ama iyi performans verdi.

Dükkanda dediklerine göre stok hemen bitiyor, düşünüyorsanız acele edin.
Detayli bir inceleme yaparmisin her tur muzikde ne farklar yaratiyor.

Türlerde farklılıklar subjektif bir şey, anlatmamın bir anlamı olmaz sana. Ama aşağıdaki yeterince anlatıyor:

Screenshot 2024-06-29 110511.png

Burada kırmızı kulaklığın varsayılan ayarı, turuncu Immersive ayarı, diğeri de referans olması için Harman Eğrisi.

Görüldüğü gibi kulaklık varsayılan ayarında tamamen takip ediyor, Immersive ayarda da V şeklinde, daha eğlenceli bir tona bürünüyor. Orta frekansların hep aynı kalması da güzel.

Ses epey epey detaylı, hızlı, tamamen düzgün ve sorunsuz yansıtıyor. Tüm frekanslar pürüzsüz. Dinlediğin en iyi kapalı kulaklık kendisi, açıkça söyleyebilirim bunu. Yeteneklerine göre ucuz hatta.

Ama öyle garip ben bas istiyorum, dengeli müzik umurumda değil diyenlerdenseniz bulaşmayın.

Dünyada zaten bu fiyat bandında bir Audeze maxwell birde Logitech ASTRO A50X var

(A50X'ler güzel diyorlar ama bir tık overpricedmis bilmiyorum denemedim)
Türlerde farklılıklar subjektif bir şey, anlatmamın bir anlamı olmaz sana. Ama aşağıdaki yeterince anlatıyor:

Eki Görüntüle 2236148

Burada kırmızı kulaklığın varsayılan ayarı, turuncu Immersive ayarı, diğeri de referans olması için Harman Eğrisi.

Görüldüğü gibi kulaklık varsayılan ayarında tamamen takip ediyor, Immersive ayarda da V şeklinde, daha eğlenceli bir tona bürünüyor. Orta frekansların hep aynı kalması da güzel.

Ses epey epey detaylı, hızlı, tamamen düzgün ve sorunsuz yansıtıyor. Tüm frekanslar pürüzsüz. Dinlediğin en iyi kapalı kulaklık kendisi, açıkça söyleyebilirim bunu. Yeteneklerine göre ucuz hatta.

Ama öyle garip ben bas istiyorum, dengeli müzik umurumda değil diyenlerdenseniz bulaşmayın.

RTINGS imaging'e neden 5 puan vermiş okadar kotu mu imaging'i.

Eki Görüntüle 2236148

Tesekkurler incelemen icin stok takibine basladim.

Eki Görüntüle 2236148

Konu üzerine zaman geçmiş ama umarım görürsünüz ağırlık olarak sizi çok rahatsız etti mi kulaklık acaba? Tek endişem bu yönde de.

Tesekkurler incelemen icin stok takibine basladim.
Sen de aldıysan senden de bilgi almayı isterim

Konu üzerine zaman geçmiş ama umarım görürsünüz ağırlık olarak sizi çok rahatsız etti mi kulaklık acaba? Tek endişem bu yönde de.

Bende Maxwell yok fakat ben de ağır, planar bir kulaklık kullanmaktayım. Herhangi bir yorgunluk hissettirmiyor.

Audeze Maxwell'den pişman kalmazsın ürün kusurlu gelmezse tabi. Eğer bir kulaklığa bu kadar para verme endisesindeyseniz G pro x 2 alın FW uptade getirdiler diye hatırlıyorum, fakat benim okadar bütçem olsa Audeze Maxwell sipariş ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı