Audeeze Maxwell kulaklık nereden bulunur?

pattricionus

Centipat
Daha fazla  
Audeeze Maxwell almak istiyorum, Türkiye satışı yok çok nadir geliyor. Yok mu bulabileceğimiz bir yer?

Detayli bir inceleme yaparmisin her tur muzikde ne farklar yaratiyor.

Türlerde farklılıklar subjektif bir şey, anlatmamın bir anlamı olmaz sana. Ama aşağıdaki yeterince anlatıyor:

Burada kırmızı kulaklığın varsayılan ayarı, turuncu Immersive ayarı, diğeri de referans olması için Harman Eğrisi.

Görüldüğü gibi kulaklık varsayılan ayarında tamamen takip ediyor, Immersive ayarda da V şeklinde, daha eğlenceli bir tona bürünüyor. Orta frekansların hep aynı kalması da güzel.

Ses epey epey detaylı, hızlı, tamamen düzgün ve sorunsuz yansıtıyor. Tüm frekanslar pürüzsüz. Dinlediğin en iyi kapalı kulaklık kendisi, açıkça söyleyebilirim bunu. Yeteneklerine göre ucuz hatta.

Ama öyle garip ben bas istiyorum, dengeli müzik umurumda değil diyenlerdenseniz bulaşmayın.

Dünyada zaten bu fiyat bandında bir Audeze maxwell birde Logitech ASTRO A50X var

(A50X'ler güzel diyorlar ama bir tık overpricedmis bilmiyorum denemedim)

RTINGS imaging'e neden 5 puan vermiş okadar kotu mu imaging'i.

Tesekkurler incelemen icin stok takibine basladim.

Konu üzerine zaman geçmiş ama umarım görürsünüz ağırlık olarak sizi çok rahatsız etti mi kulaklık acaba? Tek endişem bu yönde de.

Tesekkurler incelemen icin stok takibine basladim.
Sen de aldıysan senden de bilgi almayı isterim

Gün boyu taktığım oluyor, herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Çok hafif kulaklıklar da kullandım, bir fark yok yani kafadayken.

Konu üzerine zaman geçmiş ama umarım görürsünüz ağırlık olarak sizi çok rahatsız etti mi kulaklık acaba? Tek endişem bu yönde de.

Bende Maxwell yok fakat ben de ağır, planar bir kulaklık kullanmaktayım. Herhangi bir yorgunluk hissettirmiyor.

Audeze Maxwell'den pişman kalmazsın ürün kusurlu gelmezse tabi. Eğer bir kulaklığa bu kadar para verme endisesindeyseniz G pro x 2 alın FW uptade getirdiler diye hatırlıyorum, fakat benim okadar bütçem olsa Audeze Maxwell sipariş ederdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…