Audi A3 vs BMW 1 vs Cupra Formentor

Denizock

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam. 22 yaşındayım üniversite okuyorum. Şu an kullanmakta olduğum araç Volvo v40.satmayı düşünüyorum yukarıdaki 3 araç modelleri arasından hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler şimdiden. Alabilsem G20 düşünürüm ama fiyat Max 2 milyon olmalı. G20 yok gibi bu fiyata.

Cupra Formentor. Neden diye sorarsanız daha yeni olacaktır, yenilik=daha az sorun.

BMW'ler hepimizin beğendiği araçlar olsa da ilk sahibi siz değilseniz yorucu bir araç.
Audi A3 bana görsel olarak hitap etmiyor. Hem spor hem de iyi özelliklere sahip olduğu için Cupra'yı tercih ederim.

Cupra Formentor surus dinamikleri acisindan vasat, trim sesine musait fiyatini hak etmeyen sadece tasarimsal acidan hos gorunen bir araba. Bulasmani onermem o fiyata. 1 serisini bu paralara gecin derim. A3 yine daha tatmin edici. 1.6 225hp 508 GT bakabilirsin bu paralara temizleri var tasarim - surus dinamikleri - gazlama acisindan da memnun eder.

Bende formentor vz var. gücü bir kenara bırakırsak eğer, gayet konforlu bir araç. VAG grup olması da benim için bir avantaj

Sunu da belirteyim e-TSI, e-TEC olan Volkswagen, Cupra, Skoda gibi VAG grubu araclarinda alternator sorunu cikma sansi var. Garanti varsa cok sorun olmuyor ama sorun cikarmaya meyilli bir parca ve fiyati da epey pahali. Garanti sonrasi patlarsa sikinti acar. Genel olarak herhangi bir VAG grubu aracin fiyatini hak ettigini soyleyemem su 1.5 manuel Golf 8.5 haric onun fiyati fena degil. 1.9 milyona Passat SW satiyor adamlar karartilmis dikiz yok boyle de bir firma iste ondan sonra niye batmaya dogru gidiyor. A3 alacaksan da 35 TFSI'lilara bakmani oneririm onlar fena degil ama onceki Audi'lere gore ic mekan kalitesi anlaminda geriye gitmis bir arac. Audi aliyorum inanilmaz kaliteli olur beklentisine girme soyleyeyim. Ekranlar - dijital kadranlar gibi suslu oyuncaklar biraz goz boyuyor artik.

Ben de Hyundai Ioniq 6'yı önereyim. En azından bir test sürüşüne çıkmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…