Audi A6 C8 2021 farı Matrix mi?

Tostçu Yakup7

Attopat
Daha fazla  
Merhaba Audi A6 C8 2021 araçta bu farlar var. Araç Amerika'dan geldi. Bunlar Amerika'ya özel farlarmış. Bu farların Matrix olup olmadığı hiçbir yerde yazmıyor. Matrix mi bilen var mı?
Bu farlar değil, kenarı turuncu olanı soruyorum.

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 22
  • .trashed-1769856561-images (1).jpeg
    .trashed-1769856561-images (1).jpeg
    13,7 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba Audi A6 C8 2021 araçta bu farlar var. Araç Amerika'dan geldi. Bunlar Amerika'ya özel farlarmış. Bu farların Matrix olup olmadığı hiçbir yerde yazmıyor. Matrix mi bilen var mı?
benim bildigim matrix çizgi çizgi oluyor

A6 C8 için standartta LED far var. Matrix farlar opsiyonel oluyor bu araçta.

Matrix olup olmadığını anlamak için farın içine bakın. Eğer küçük küçük çok sayıda LED modülü varsa, uzun açtığınızda karşıdaki cismi kesip yol aydınlanıyorsa matrixtir. Bir de ek olarak yanlış bilmiyorsam matrix olanlarda sinyal de kayar olarak yanıyor.

Hocam Audi yetkili servisini arayıp sorun aracınızın plaka ve şase numarasını söyleyince size arabanız hakkında bütün bilgileri söylerler.

araba Kanada dan geldi TR de yabancı plaka olarak bulunuyor
Hocam Audi yetkili servisini arayıp sorun aracınızın plaka ve şase numarasını söyleyince size arabanız hakkında bütün bilgileri söylerler.

bu farlar amerikaya özel farlar şuanda Matrix olarak çalışmıyor ama bazı insanlar bunları yazılımla matrix olarak kullandıklarını söylüyor

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 7
Sorun olmaz diye tahmin ediyorum şase numarasınından gene bulurlar arabanın özelliklerini bulamazlarsa götürün baksınlar hocam hangi far olduğunu söyler size.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı