Audi A6 paket farkları nelerdir?

Yunuss0

Hectopat
Makaleler
1
2019 model ve üstü olan kasada Design, Sport, S-Line gibi paketler var. Bu paketlerin farkı nedir?

2019 model ve üstü olan kasada Design, Sport, S-Line gibi paketler var. Bu paketlerin farkı nedir?
S line en dolusu diye biliyorum eski audilerden yenilerde nasıldır bilmiyorum ilan sitelerinden bir kaç ilana bakarak az çok anlarsın ya da internette YouTube da vardır.

S line en dolusu diye biliyorum eski Audi'lerden yenilerde nasıldır bilmiyorum ilan sitelerinden birkaç ilana bakarak az çok anlarsın ya da internette YouTube'da vardır.

Bulamadığım için buraya yazıyorum hocam.

S-line>sport>design.

Paket sıralamasından haberim var. Paketlerin farklarını az çok anlayamadım. S-line ile Design'a bakıyorum en dolu paket ile en boş paket farkını göremiyorum. Audi'nin iç dış S-line olayı iyi bir özellik değil.

Pek farkları yok zaten. Jant çapı vs. değişiyor. Hepsi dolu araçlar oluyor zaten.
S-Line size kalmış. Aracın sportif durmasını isteyenler için gayet güzel bir şey hem dış hem de iç mekan için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…