Audi Q3 vs Volvo XC40

Furkanöztas

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, hepinize hayırlı günler hayırlı bayramlar diliyorum.
Konu başlıgında da gördügünüz gibi sizce Audi Q3 mü yoksa Volvo XC40 mı ve neden? 😊
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
0 degil ikisi de 2019.

Haklısın ama kimiside diyor ki parçası çok pahalı bir arıza yapsa seni üzer falan ayrıca Almanya'da yaşıyorum bunu da göz önünde bulundurursak peki.

2019'a da baktımda hocam çok güzel biz A6 kullanıyorduk gerçekten Audi süper araba da donanımı ne kadar doludur bilemem fakat tip olarak çok çirkin Volvo Audi'ye göre.

0 degil ikisi de 2019.

Haklısın ama kimiside diyor ki parçası çok pahalı bir arıza yapsa seni üzer falan ayrıca Almanya'da yaşıyorum bunu da göz önünde bulundurursak peki.

Hocam şöyle diyeyim profesyonel sütücü iseniz Audi parça bulunur ama ileride değiştirmezseniz periyodik bakıma sürekli sokar. Volvo mükemmel, periyodik bakım çok istemez ama periyodik bakım illaki ki olacak o zaman da pahalıya patlayacak.

Açıkçası bizde bakıyoruz yurt dışından fakat bizde de Audi, Volvo ve Mercedes arasında kaldık Volvo pahalılıktan pek istemiyoruz Mercedes çekici geliyor ama o da pahalı bakım maalesef.

Konu da Volvo varsa her arabayı geçer Audi de iyi bizde mevcut Q5var fakat periyodik bakım çok istiyor.

periyodik bakım çok istiyor derken 🤔

Misal dün bir tane XC40 bakmaya gittim test sürüşü falan yaptım Volvo'nun kendi bayisinden bu arada adam bana diyor ki 30 binde bir tüm bakımlarını yapman yeterli senede bir defa tüm filtreler ve yag degişimi yap tamamdır diyor 30 bin çok fazla geldi bana önceki arabama ben 10 binde bir yapıyordum mesela bir kere sadece yag ve filtre sonraki 10 binde komple

Bütçe 25 30 bin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı