Çözüldü Audio diyafon çalmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dante3483

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bizim evde görselde gördüğünüz Audio sesli diyafon cihazı var. Ancak bir problemimiz var; daire yanı butondan basıldığında zil çalıyor ancak aşağı apartman kapısının oradan basılınca çalmıyor. Ben bu cihaza harici zil bağlamak istiyorum 12v ile çalışan. Acaba hangi uçlara bağlamam lazım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250508_200411_ChatGPT.jpg
    Screenshot_20250508_200411_ChatGPT.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 86
Çözüm
Merhaba. Hocam; bunun için o apartmanın dış bina girişinden o daireye ait olan butonun arka bağlantılarına gevşeme veya bir irtibatsızlık açısından bakın. Zili diyafona ev içi bağlantısından diyafon mevcutken bağlayamazsınız. Sıradan bir 12 voltluk zili o daireye bağlamak için diyafon sisteminin tamamen çıkarılıp zil tesisatının (o tesisata ait zil trafosuyla (220 - 12 volta düşürücü trafo) birlikte ona ait alçak gerilimli (12 volt AC) zil tesisatı dağıtım bağlantılarının) yeniden düzenlenerek bina ortak zil tesisatına yerleştirilmesi gerekiyor. Kolay gelsin.
Merhaba. Hocam; bunun için o apartmanın dış bina girişinden o daireye ait olan butonun arka bağlantılarına gevşeme veya bir irtibatsızlık açısından bakın. Zili diyafona ev içi bağlantısından diyafon mevcutken bağlayamazsınız. Sıradan bir 12 voltluk zili o daireye bağlamak için diyafon sisteminin tamamen çıkarılıp zil tesisatının (o tesisata ait zil trafosuyla (220 - 12 volta düşürücü trafo) birlikte ona ait alçak gerilimli (12 volt AC) zil tesisatı dağıtım bağlantılarının) yeniden düzenlenerek bina ortak zil tesisatına yerleştirilmesi gerekiyor. Kolay gelsin.

Çözüm
Teşekkür ederim çok sağolun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı