Audio sürücü indirdikten sonra Realtek HD Audio'dan Realtek(r) oldu

Yiğitrrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS EX-H410M-V3 anakartımın sitesinden indirdim ve böyle oldu farkı nedir hangisi daha iyi neden böyle oldu anakartımın sitesindeki sürücülerin hepsini indirmeli miyim?

Hocam belki yeni sürümü çıkmıştır adını değiştirmişlerdir ses de fark var mı iyi kötü?

Hocam belki yeni sürümü çıkmıştır adını değiştirmişlerdir ses de fark var mı iyi kötü?

Sesim az gidiyor diye yükledim ama denemedim daha nasıl gidiyor oradaki en son sürücüyü indirdim.

Hocam DTS Audio Control var oradan bass, tiz, mikrofon desibeli vb. şeyler ayarlayabiliyorsunuz.

Hocam DTS Audio Control var oradan bass, tiz, mikrofon desibeli vb. şeyler ayarlayabiliyorsunuz.

Hayır siz beni anlamadınız galiba anakartımın kendi sitesindeki Audio driverini indirdim ve dediğim olay oldu hangisi daha yeni?

Benim bilgisayarım HP kurmak size kalmış benimkinin driverı o sizde sorun çıkarabilir.

Benim bilgisayarım HP kurmak size kalmış benimkinin driverı o sizde sorun çıkarabilir.

Hocam onu demiyorum driveri güncelledikten sonra isim değişti bir sorun oluşturur mu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…