Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar ASUS EX-H410M-V3 anakartımın sitesinden indirdim ve böyle oldu farkı nedir hangisi daha iyi neden böyle oldu anakartımın sitesindeki sürücülerin hepsini indirmeli miyim?
Arkadaşlar ASUS EX-H410M-V3 anakartımın sitesinden indirdim ve böyle oldu farkı nedir hangisi daha iyi neden böyle oldu anakartımın sitesindeki sürücülerin hepsini indirmeli miyim?
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2022 #2 Hocam belki yeni sürümü çıkmıştır adını değiştirmişlerdir ses de fark var mı iyi kötü?
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 Synth36 dedi: Hocam belki yeni sürümü çıkmıştır adını değiştirmişlerdir ses de fark var mı iyi kötü? Genişletmek için tıkla... Sesim az gidiyor diye yükledim ama denemedim daha nasıl gidiyor oradaki en son sürücüyü indirdim.
Synth36 dedi: Hocam belki yeni sürümü çıkmıştır adını değiştirmişlerdir ses de fark var mı iyi kötü? Genişletmek için tıkla... Sesim az gidiyor diye yükledim ama denemedim daha nasıl gidiyor oradaki en son sürücüyü indirdim.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2022 #4 Hocam DTS Audio Control var oradan bass, tiz, mikrofon desibeli vb. şeyler ayarlayabiliyorsunuz.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #5 Synth36 dedi: Hocam DTS Audio Control var oradan bass, tiz, mikrofon desibeli vb. şeyler ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır siz beni anlamadınız galiba anakartımın kendi sitesindeki Audio driverini indirdim ve dediğim olay oldu hangisi daha yeni?
Synth36 dedi: Hocam DTS Audio Control var oradan bass, tiz, mikrofon desibeli vb. şeyler ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır siz beni anlamadınız galiba anakartımın kendi sitesindeki Audio driverini indirdim ve dediğim olay oldu hangisi daha yeni?
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2022 #6 Benim bilgisayarım HP kurmak size kalmış benimkinin driverı o sizde sorun çıkarabilir.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #7 Synth36 dedi: Benim bilgisayarım HP kurmak size kalmış benimkinin driverı o sizde sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam onu demiyorum driveri güncelledikten sonra isim değişti bir sorun oluşturur mu diyorum.
Synth36 dedi: Benim bilgisayarım HP kurmak size kalmış benimkinin driverı o sizde sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam onu demiyorum driveri güncelledikten sonra isim değişti bir sorun oluşturur mu diyorum.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2022 #8 Yiğitrrr dedi: Hocam onu demiyorum driveri güncelledikten sonra isim değişti bir sorun oluşturur mu diyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
Yiğitrrr dedi: Hocam onu demiyorum driveri güncelledikten sonra isim değişti bir sorun oluşturur mu diyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.