CoffeHolic Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 188 11 Ağustos 2022 #1 Windows ses aygıtı grafik yalıtım diye bir işlem yaklaşık yüzde 20 CPU kullanıyor. Virüs mü bu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #2 CoffeHolic dedi: Windows ses aygıtı grafik yalıtım diye bir işlem yaklaşık yüzde 20 CPU kullanıyor. Virüs mü bu? Genişletmek için tıkla... Değil.
CoffeHolic dedi: Windows ses aygıtı grafik yalıtım diye bir işlem yaklaşık yüzde 20 CPU kullanıyor. Virüs mü bu? Genişletmek için tıkla... Değil.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #3 audiodg.exe dosyası, "Windows Ses Aygıtı Grafik Yalıtımı" adı verilen güvenli bir Microsoft Windows sistem işlemidir. CoffeHolic dedi: Windows ses aygıtı grafik yalıtım diye bir işlem yaklaşık yüzde 20 CPU kullanıyor. Virüs mü bu? Genişletmek için tıkla...
audiodg.exe dosyası, "Windows Ses Aygıtı Grafik Yalıtımı" adı verilen güvenli bir Microsoft Windows sistem işlemidir. CoffeHolic dedi: Windows ses aygıtı grafik yalıtım diye bir işlem yaklaşık yüzde 20 CPU kullanıyor. Virüs mü bu? Genişletmek için tıkla...
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #4 CoffeHolic dedi: Windows ses aygıtı grafik yalıtım diye bir işlem yaklaşık yüzde 20 CPU kullanıyor. Virüs mü bu? Genişletmek için tıkla... Audiodg.exe (Audio Device Graph Isolation), işletim sistemi için ses motorunu barındırır. Dolayısıyla, bu dosya tüm Ses işleme ve Dijital Sinyal İşleme (DSP) için kullanılır.
CoffeHolic dedi: Windows ses aygıtı grafik yalıtım diye bir işlem yaklaşık yüzde 20 CPU kullanıyor. Virüs mü bu? Genişletmek için tıkla... Audiodg.exe (Audio Device Graph Isolation), işletim sistemi için ses motorunu barındırır. Dolayısıyla, bu dosya tüm Ses işleme ve Dijital Sinyal İşleme (DSP) için kullanılır.
CoffeHolic Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 188 11 Ağustos 2022 #5 Eklenme tarihi olarak bu ayın 9'unu gösteriyor daha öncesini göstermesi gerekmez mi? PC resetleyince 0 altına indi bu arada.
Eklenme tarihi olarak bu ayın 9'unu gösteriyor daha öncesini göstermesi gerekmez mi? PC resetleyince 0 altına indi bu arada.