4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 18 Temmuz 2023 #1 Bu sorunu yaşayanlar var mı? Windows 11 kullanıyorum ve bu hatadan çok sıkıldım artık. Adobe Audition programına ses dosyası sürüklüyorum Dosya Gezgini çöküyor. Gerçekten can sıkıcı bir bug ve uzun süredir bu bug duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Bu sorunu yaşayanlar var mı? Windows 11 kullanıyorum ve bu hatadan çok sıkıldım artık. Adobe Audition programına ses dosyası sürüklüyorum Dosya Gezgini çöküyor. Gerçekten can sıkıcı bir bug ve uzun süredir bu bug duruyor.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Temmuz 2023 #2 Kopyala yapıştır yapmayı deneyin Artı 0 Eksi
KS KS 4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 18 Temmuz 2023 #3 sukuterkopke dedi: Kopyala yapıştır yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sürekli sağ tık basmak yorucu oluyor sürükle bırak daha rahat geliyor. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Kopyala yapıştır yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sürekli sağ tık basmak yorucu oluyor sürükle bırak daha rahat geliyor.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Temmuz 2023 #4 4K KESİTLER dedi: Sürekli sağ tık basmak yorucu oluyor sürükle bırak daha rahat geliyor. Genişletmek için tıkla... CTRL+C CTRL+V yapsanız da oluyor. Artı 0 Eksi
4K KESİTLER dedi: Sürekli sağ tık basmak yorucu oluyor sürükle bırak daha rahat geliyor. Genişletmek için tıkla... CTRL+C CTRL+V yapsanız da oluyor.