Audition ile patlayan sesi düzeltmek mümkün mü?

Mountain Lion

Megapat
Makaleler
1
Yer
Demokratik Kongo Cumhuriyeti
Merhabalar.
Elimde eski filmlere ait Türkçe Dublaj sesleri var, eski oldukları için yer yer ses patlaması yapabiliyorlar.
Bunları düzeltmek istiyorum, Adobe Audition ile biraz kurcaladım ama istediğim şeyi tam olarak bulamadım.
Konuşanın sesi patlıyor ne dediği pek anlaşılmıyor.
Adobe Audition ile bunu düzeltmek mümkün mü?

Örnek bir kesiti paylaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kayıt sağlıklı bir gain ayarında yapılmadığı için oluşan peak, distorsiyona sebep olmuş. Bunu hiç bir yazılım düzeltemez. Kurtarılabilecek bir kayıt olsaydı seve seve yardım ederdim. Mesleğim gereği elimde tüm kayıt yazılımları ve ekipmanları mevcut. Onlar bile kurtaramaz.

Kayıt sağlıklı bir gain ayarında yapılmadığı için oluşan peak, distorsiyona sebep olmuş. Bunu hiç bir yazılım düzeltemez. Kurtarılabilecek bir kayıt olsaydı seve seve yardım ederdim. Mesleğim gereği elimde tüm kayıt yazılımları ve ekipmanları mevcut. Onlar bile kurtaramaz.

Anladım, benim de umudum yoktu ama sorayım dedim.
Fotoğraftan örnek vereyim 1 megapiksel çekilmiş fotoğrafı büyütmek istemek gibi birşey sanırım benim istediğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı