Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.201 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #11 İlaç 1000 mg göre olay basit olmayabilir. Kesinlikle kullanın. Ayrıca bu ilacı bir kere aldıysanız bitene kadar kullanmak zorundasınız.
İlaç 1000 mg göre olay basit olmayabilir. Kesinlikle kullanın. Ayrıca bu ilacı bir kere aldıysanız bitene kadar kullanmak zorundasınız.
Emiririririe Picopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #12 Babaci dedi: İlaç 1000 mg göre olay basit olmayabilir. Kesinlikle kullanın. Ayrıca bu ilacı bir kere aldıysanız bitene kadar kullanmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Iyilesene kadar mı bitene kadar mı?
Babaci dedi: İlaç 1000 mg göre olay basit olmayabilir. Kesinlikle kullanın. Ayrıca bu ilacı bir kere aldıysanız bitene kadar kullanmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Iyilesene kadar mı bitene kadar mı?
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 18 Kasım 2021 #13 Kendisi benim 1 ay önce kullandığım antibiyotiktir. İlacı yutamadığım için hastaneye yatmıştım. Çok büyük ilaç yutması zor oluyor.
Kendisi benim 1 ay önce kullandığım antibiyotiktir. İlacı yutamadığım için hastaneye yatmıştım. Çok büyük ilaç yutması zor oluyor.
Emiririririe Picopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #14 kanyewestlover911 dedi: Kendisi benim 1 ay önce kullandığım antibiyotiktir. İlacı yutamadığım için hastaneye yatmıştım. Çok büyük ilaç yutması zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Nefes borunuza mı kaçtı?
kanyewestlover911 dedi: Kendisi benim 1 ay önce kullandığım antibiyotiktir. İlacı yutamadığım için hastaneye yatmıştım. Çok büyük ilaç yutması zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Nefes borunuza mı kaçtı?
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 18 Kasım 2021 #15 Emiririririe dedi: Nefes borunuza mı kaçtı? Genişletmek için tıkla... Hayır, direkt yutamıyordum.
3 386899 Centipat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 527 Çözümler 3 18 Kasım 2021 #16 Emiririririe dedi: Iyilesene kadar mı bitene kadar mı? Genişletmek için tıkla... Kaç gün demişlerse o kadar kullanın.
Emiririririe dedi: Iyilesene kadar mı bitene kadar mı? Genişletmek için tıkla... Kaç gün demişlerse o kadar kullanın.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Kasım 2021 #17 Diş doktorları da bu ilacı önermekte, antibiyotiktir kendisi, dişteki iltihapı da dağıtıyor diye biliyorum.
Diş doktorları da bu ilacı önermekte, antibiyotiktir kendisi, dişteki iltihapı da dağıtıyor diye biliyorum.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 25 Kasım 2021 #18 Augmentin amoksisilin ve klavulanik asit içeren bir geniş spektrumlu antibiyotiktir. Doktorunuz enfeksiyondan şüphelendiği için vermiş. İlaç bitene kadar kullanın. Şikayetleriniz geçmezse tekrardan doktora görünürsünüz. 386899 dedi: Kaç gün demişlerse o kadar kullanın. Genişletmek için tıkla... Antibiyotikler bitene kadar kullanılırlar. Zaten Augmentin için 10 veya 14 tablet içeren iki formu mevcut.
Augmentin amoksisilin ve klavulanik asit içeren bir geniş spektrumlu antibiyotiktir. Doktorunuz enfeksiyondan şüphelendiği için vermiş. İlaç bitene kadar kullanın. Şikayetleriniz geçmezse tekrardan doktora görünürsünüz. 386899 dedi: Kaç gün demişlerse o kadar kullanın. Genişletmek için tıkla... Antibiyotikler bitene kadar kullanılırlar. Zaten Augmentin için 10 veya 14 tablet içeren iki formu mevcut.