mazinyo Femtopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #1 https://www.itopya.com/aula-f108-pro-reaper-switch-rgb-mavi-gaming-klavye_u30313 Ajazz Ak680 Max HE İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım? FPS oyunları oynuyorum genelde. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2025
https://www.itopya.com/aula-f108-pro-reaper-switch-rgb-mavi-gaming-klavye_u30313 Ajazz Ak680 Max HE İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım? FPS oyunları oynuyorum genelde.
SoraKnight43 Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #2 Numpad zorunlu değilse AK680 Max HE daha iyi olur.
mazinyo Femtopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #3 SoraKnight43 dedi: Numpad zorunlu değilse AK680 Max HE daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... kullandın mı hocam yorumlar nasıl almayı düşünüyorumda bir kaynak göremedim Havit kb884l bu kafamı çok karıştırdı bide Son düzenleme: 7 Eylül 2025
SoraKnight43 dedi: Numpad zorunlu değilse AK680 Max HE daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... kullandın mı hocam yorumlar nasıl almayı düşünüyorumda bir kaynak göremedim Havit kb884l bu kafamı çok karıştırdı bide
SoraKnight43 Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #4 mazinyo dedi: Kullandın mı hocam yorumlar nasıl almayı düşünüyorum da bir kaynak göremedim. Genişletmek için tıkla... İki klavyeyi de kullanmadım ancak numpdali klavye özellikle de rekabetçi oynuyorsanız önermem. Ak 680 Max He yerine de buna bakabilirsiniz. mazinyo dedi: Havit kb884l bu kafamı çok karıştırdı bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam Havit alırsınız ancak, muhtemelen hem uzun ömürlü olmaz hem de kaliteli.
mazinyo dedi: Kullandın mı hocam yorumlar nasıl almayı düşünüyorum da bir kaynak göremedim. Genişletmek için tıkla... İki klavyeyi de kullanmadım ancak numpdali klavye özellikle de rekabetçi oynuyorsanız önermem. Ak 680 Max He yerine de buna bakabilirsiniz. mazinyo dedi: Havit kb884l bu kafamı çok karıştırdı bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam Havit alırsınız ancak, muhtemelen hem uzun ömürlü olmaz hem de kaliteli.