Çözüldü Aula F65 klavyede FN tuşu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cesurtosbaaa

Decapat
Daha fazla  
Aula F65 klavyemde FN tuşu asla çalışmıyor ve sürekli FN tuşu kırmızı renkte kalıyor. Reset atınca da bir şey değişmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yok hocam çalışmıyor ayrıca şimdi driverdan sleep modunu kapattım FN tuşundaki kırmızı renk gitti ancak hala çalışmıyor.

Hocam şimdi alt tuşu ile yapınca çalıştı sağ olun.

Hocam Mac moduna almış olabilirsiniz, klavyenin arkasındaki Mac ve Windows yazıyor ya onu Windows'a alın Windows'ta ise Mac'e alıp sonra tekrar Windows'a alın.
FN tuşu yerine Alt'a basınca çalışıyor mu hocam?

Yok hocam çalışmıyor ayrıca şimdi driverdan sleep modunu kapattım FN tuşundaki kırmızı renk gitti ancak hala çalışmıyor.

Hocam Mac moduna almış olabilirsiniz, klavyenin arkasındaki Mac ve Windows yazıyor ya onu Windows'a alın Windows'ta ise Mac'e alıp sonra tekrar Windows'a alın.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı