Aula F75 belki de istediğim bütün özelliklerin birleştiği tek klavye olabilir. Maalesef ki sabah kalktığım zaman "Bu ürün üretimden kaldırıldı. Ürün ayrıntıları kullanılamıyor. Benzer ürünlere göz at." yazısı ile karşılaştım. Şu an aklımda sadece 2 soru var.
1 - Farklı bir satıcıdan Aula F75 almak mantıklı mı? (Ortalama 1500 TL'ye denk gelecek.)
2 - Aula F75 stokları yenilenecek mi? (Eğer yenilenmeyecekse 2. el almayı düşünebilirim.)
Aula F75 belki de istediğim bütün özelliklerin birleştiği tek klavye olabilir. Maalesef ki sabah kalktığım zaman "bu ürün üretimden kaldırıldı. Ürün ayrıntıları kullanılamıyor. Benzer ürünlere göz at." yazısı ile karşılaştım. Şu an aklımda sadece 2 soru var.
1 - farklı bir satıcıdan Aula F75 almak mantıklı mı? (ortalama 1500 TL'ye denk gelecek.)
2 - Aula F75 stokları yenilenecek mi? (eğer yenilenmeyecekse 2. el almayı düşünebilirim.)
Hocam Aula F75'i takip edin stoklar tükendikten sonra sürekli yeniliyorlar bence 1500 liraya farklı satıcıdan almak mantıklı çünkü ben vergiyle beraber 1080 lira gibi bir para ödedim aulaf75'e.
Hocam Aula F75'i takip edin stoklar tükendikten sonra sürekli yeniliyorlar bence 1500 liraya farklı satıcıdan almak mantıklı çünkü ben vergiyle beraber 1080 lira gibi bir para ödedim aulaf75'e.
Maalesef, Aula F75 klavye şu anda stoğu tamamen tükenmiş durumda. İlgilenenler için ürünün detaylarını buradan görebilirsiniz: Aula F75 Klavye. Yeni stoklar geldiğinde tekrar duyurulacaktır.
Maalesef, Aula F75 klavye şu anda stokumuzda tamamen tükenmiş durumda. İlgilenenler için ürünün detaylarını buradan görebilirsiniz: Aula F75 Klavye. Yeni stoklar geldiğinde tekrar duyurulacaktır.