Aula F75 2 tane nasıl alınır?

Rexandor

Hectopat
Öncelikle daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım, 2 tane farklı renk Aula F75 almak istiyorum ama bu mümkün mü? Yani vergi sınırı olsun minimum ücret olsun aynı T.C. üzerine 2 paket sınırı falan olsun bu bilgileri bilmiyorum.

Kısacası en ucuza ben bu klavyenin 2 farklı rengini toplam 2 adet olmak üzere nasıl alabilirim?

Yok eğer ikisini de aynı anda alamıyorsam birini almam için en ucuz yol ve yapmam gerekenler nelerdir?

Yanlış bilgi
Temu üzerinden almayı planlıyosan vazgecmelisin, ürün orijinal değil. Zaten markaya mail atarsan kendisi de diyor Temu ile iş birligim olmadığını. Alacaksan Trendyol veya Amazon'dan almanı tavsiye ederim, orijinal ürün yolluyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
şahsen ortalama 2-3 hafta öncesinde temu sitesinden siyah olanını aldım dün gümrükten geçti. 30 dolar sınır vardı sanırım buna vergisi dahil değildi diye hatırlıyorum

Ürün orijinal. Orijinal olmadığını nereden öğrendin?

şahsen ortalama 2-3 hafta öncesinde temu sitesinden siyah olanını aldım dün gümrükten geçti. 30 dolar sınır vardı sanırım buna vergisi dahil değildi diye hatırlıyorum
2 tane alsam aynı anda peki?

Arkadaşlar bu orijinal ya da orijinal değil konusu değil lütfen yardımcı olur musunuz?

2 tane alsam aynı anda peki?

Arkadaşlar bu orijinal ya da orijinal değil konusu değil lütfen yardımcı olur musunuz?

Ürün Aula'nın kendi orijinal satıcısı Temu'da Aula F75 yazdığınız zaman orada Aula yetkili satıcısı yazıyor yanında da mavi tiki var orijinal değil diyenlere aldırmayın hepsi anca kafa karıştırır param yok alamıyorum diyemiyorlar da orijinal olmadığı için almıyorum diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam param yok alamıyorum derken, 575 tl zaten para değil ki bu devirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…