Aula F75 2 tane nasıl alınır?

Sallıyorlar anca Temu'da ürünün orijinal olduğuna dair Aula'nın resmi baskısı var dikkatli baksalar anlayacaklar gerçi orijinal olduğunu bile bile çamur atıyorlar
Sallamiyorum madem çok zekisin aula ya mail at sor temu ile iş birlikleri olmadiklarini kendi söylüyor

Ürün orijinal, ama Aula tarafından yetkili satıcı muhabbeti yalan. Aula'ya mail atıp sorabilirsin.

Peki 1 tane almam için en ucuz yol nedir? Kupon vs. var mı?

Orasını bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim şimdi ben direk kuponsuz aldım vergilerle berber 900 küsur tuttu yanında da keycaps aldım toplam 1326 TL ödedim vergiler dahil.

Sallamiyorum madem çok zekisin Aula'ya mail at sor Temu ile iş birlikleri olmadiklarini kendi söylüyor.

Attım merak etmeyin onayladilar orijinal olduğuna dair.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim git aulaya mail at bende alıcaktım kendileri söyluyor o ürün sahte temuya satış vermiyoruz diye aklınızı kullansanız bide konuşmadan önce

Fotoğrqfını yollarmısın

Kardesim git Aula'ya mail at bende alacaktım kendileri söyluyor o ürün sahte Temu'ya satış vermiyoruz diye aklınızı kullansanız bir de konuşmadan önce

Fotoğrqfını yollar mısın?

Siz orijinal olmadığına dair kanıt göster o zaman da inanalım sana. İnsanlara da boş yere hakaret etme.

Siz orijinal olmadığına dair kanıt göster o zaman da inanalım sana. İnsanlara da boş yere hakaret etme.
Ben kimseye hakaret etmedim kendi yazdıklarıniza bi baksanız mail attim orjinal dediler diyosun at o zaman bakiyim ben bu klavyeyi 3 gündür araştırıyorum insanlara sorup soruşturdum klavyeyi alan orjinali alan tr den birine sorduğumda oda aynı şekil apomaker ve aula nın işbirliği ile aldığini ve aulaya mail attığında temunun orjinal olmadığı söylemiş ve bunu paylaşan insanlarda var zaten bu ürün bozuldugunda çine geri mi yollicaksıniz komiksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…