Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

Klavye geldiğinde FN+W yapın. Sonra @ $ ½ bu işaretleride CTRL + sol alt + hangi işareti istiyorsanız CTRL + sol alt + Q = @

Bende olmadı hocam, 2 gündür takipteyim ama indirim kısmına düşmedi.

Hocam ben sizden önce 3 gün boyunca da takip ettim indirim biteli çok oldu artık stok bile kalmadı daha da indirime girmez stoka bile gireceğinin garantisi yok 1 2 tane giriyor anında bitiyor indirimle alınmıyor artık yani.
 
Son düzenleme:

Müşteri hizmetlerin %20 kupon + 110 TL kredi isteyip alırsan az da olsa bir indirim oluyor ben isteyeli 3 4 gün oldu artık vermiyor olabilirler.
 
Müşteri hizmetlerin %20 kupon + 110 TL kredi isteyip alırsan az da olsa bir indirim oluyor ben isteyeli 3 4 gün oldu artık vermiyor olabilirler.

Onları veriyorlarmış sanırım da ben bayağı istemiştim alırken hiç oralı olmadılar vermediler 900 TL'ye aldım ben de.
 
Onları veriyorlarmış sanırım da ben bayağı istemiştim alırken hiç oralı olmadılar vermediler 900 TL'ye aldım ben de.

900 yine kötü değil tabii ama millet 286 TL'den alınca koyuyor biraz ben 1200 TL'ye Aula F75 kodak 512 GB SSD geliyor 1.200'e bu 2'si alınır mı? Ne diyorsun klavye Türkçe olmadığından ve SSD 1 TB yapınca sipariş verdirtmediği için emin olamadım ayrı ayrı alınca %20 indirim kodu o kadar faydalı olmuyor.
 

SSD hakkında bir fikrim yok ama 1200 TL'ye hem 512 GB SSD alıp hem de böyle klavye almak bence Türkiye için yine uygun ah bir de o kadar vergi almasalar bedavaya gelecek. Ha bir de iade falan yapıp para alanlar oluyormuş adam zaten 300 TL'ye klavyeyi almış bir de üstüne iade isteyip parasını geri almış falan böyle şeyler gördüm forum da vallahi trajikomik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…