Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

kredinin sabit bir değeri yok 110 TL'ye sabitlenmiş gibi anlamayın müşteri temsilcisi kafasına göre veriyor. 110 TL diyip miktar belirtmeyin onlara
110 diyor başka birşey demiyor hocam. Bu kredi indirim kuponu gibi birşey değil mi ? Aldığımız ürüne 110 tl indirim uygunalacak.

110 diyor başka birşey demiyor hocam. Bu kredi indirim kuponu gibi birşey değil mi ? Aldığımız ürüne 110 tl indirim uygunalacak.
bana 186 verdi konuşmanızın seyrine göre veriyor. yani ne zaman söyleyecekleri de belli olmuyor. ısrar etmeniz lazım. beklemediğiniz anda da söyleyebilir. konuşmanın bitiminde aklına geldiydi benim konuştuğum temsilcinin

Ödeme yapmak için 670 sınır koymuşlar herkes için mi öyle ? İlla tamamlamak mı gerekiyor ?

Ödeme yapmak için 670 sınır koymuşlar herkes için mi öyle ? İlla tamamlamak mı gerekiyor ?
Hayır bazılarında sınır 480 TL. Ben 4-5 tane hesap açtım onu yakalamak için. Kafasına göre davranıyor sistem. Kuponsuz saf sipariş tutarının 480 olması lazım en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…